2.10.23

Οι πλημμυροπαθείς χρειάζονται χείρα βοηθείας και όχι χαστούκια...


Από τον Βόλο ξεκίνησε την επίσκεψή του στις περιοχές της Θεσσαλίας που πνίγηκαν στη λάσπη ο Στέφανος Κασσελάκης...

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έτυχε θερμής υποδοχής από πλήθος κόσμου όπως μεταδίδουν χαρακτηριστικά τα τοπικά μέσα. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε πλημμυροπαθείς και άκουσε τις καταγγελίες τους για τη διαχείριση της καταστροφής από τη δημοτική αρχή και την κυβέρνηση.

Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ σε δηλώσεις του: «η εικόνα είναι σοκαριστική. Έχουν αφήσει τους ανθρώπους στη μοίρα τους. Δεν είναι δυνατόν η δεύτερη βροχή να έχει φέρει χειρότερες καταστάσεις από την πρώτη. Κάτι έχει  συμβεί στο ενδιάμεσο, δεν ξέρω τεχνικά τι, αλλά κάτι έχει συμβεί στη διαχείριση τις τελευταίες 20 ημέρες που δεν έχει δουλέψει κι έχει προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα.

Οι άνθρωποι δεν έχουν καμία βοήθεια. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αντί ένα χέρι χαστούκι χρειάζονται ένα χέρι βοήθειας κι εκεί να επικεντρωθεί όλη η πολιτεία και η κυβέρνηση και ο Περιφερειάρχης και εννοείται και ο Δήμαρχος αυτής της πόλης».

Τον Στέφανο Κασσελάκη συνοδεύει στην περιοδεία του ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος.

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υποδέχθηκε ο βουλευτής Μαγνησίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και η τέως υπουργός, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης στις 12 το μεσημέρι θα βρίσκεται στο Σωτήριο του Δήμου Κιλελέρ της Π.Ε. Λάρισας ενώ στις 13:45 θα επισκεφθεί την πληγείσα νεοφυή επιχείρηση Αgrigaz στο 7o χλμ. παλαιάς Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου, και στις 14.30 τις εργατικές κατοικίες στη Γιάννουλη Λάρισας. 

Στις 16:15 θα μεταβεί στο Δήμο Παλαμά, όπου θα έχει συνάντηση με το Δήμαρχο και πληγέντες μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της Μεταμόρφωσης, ενώ θα μεταβεί και στο Γυμναστήριο όπου στεγάζεται το Κέντρο Υγείας.

Στις 17:30 θα είναι στο Ευύδριο Φαρσάλων, όπου θα έχει συνάντηση με αγρότες και κτηνοτρόφους και στις 19:00 στον Πεδινό Δομοκό, όπου θα συναντήσει και τον υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Απόστολο Γκλέτσο...

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: