30.10.23

Υβριστικό παραλήρημα Μπέου κατά δημοσιογράφων...



Σε μια άνευ προηγουμένου επίθεση προς εκπροσώπους του Τύπου προχώρησε σήμερα ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για να προωθήσει το αφήγημα ότι «ο Βόλος επανήλθε», περίπου δύο μήνες μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

Ο... προσφάτως επανεκλεγείς δήμαρχος μίλησε για «σκουπίδια της δημοσιογραφίας» και «πατσαβούρες» που «δυσφημίζουν» την πόλη τους, απαντώντας στην κριτική που του ασκείται για την διαχείριση της κατάστασης μετά τις πλημμύρες. Προέβη μάλιστα και σε προτροπές εκδήλωσης βίας, καλώντας τους πολίτες να φτύνουν στο δρόμο συγκεκριμένους δημοσιογράφους που απασχολούνται στον Βόλο και ευρύτερα στη Μαγνησία.


«Ρε σκουπίδια της δημοσιογραφίας, πατσαβούρες δημοσιογράφοι όσοι είστε τέτοιοι. Άπλυτοι, και τι, να μην πω....» είπε ξεκινώντας την σφοδρή επίθεση κατά δημοσιογράφων.

Ρε Τασσοπούλου σε πειράζει το νερό που κόβεται  10-11 η ώρα, γιατί υπάρχει λόγος; Γιατί; Μήπως κάνεις μπάνιο; Μια φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο. Τι σε νοιάζει εσένα μωρή;»

Και συνέχισε λέγοντας: «Και ο άλλος ο ξεφτίλας. Δεν ντρέπονται ρε, σε εμένα νομίζουν ότι κάνουν κακό; Εμένα με ξέρει όλη η Ελλάδα. Την πόλη τους ρε βλάπτουν».

Στη συνέχεια στοχοποίησε άλλο άτομο, πολίτη αυτή τη φορά. «Βγήκε μια Τζανετουλάκου, λέει, και πήγε και έκανε μέτρηση απ' τη βρύση της και είπε, λέει, απ' τον βόθρο. Ότι το νερό έχει κωλοβακτηρίδια. Έτσι γίνοται οι μετρήσεις; Και το ανέβασε πάνω. Ρε δεν έχετε τίποτα άλλο να ασχοληθείτε; Δεν ντρέπεστε λίγο; Σε αυτή την πόλη ζείτε; Δεν ντρέπεστε ρε ξεφτιλισμένοι; Και λίγα σας λέω».

Συνέχισε δε το παραλήρημα κατηγορώντας τους πως «έτριβαν τα χέρια τους να κάνει κατακλυσμό, να πνιγεί η πόλη».

«Ντροπή σας ρε» επέμεινε και απευθυνόμενος στους πολίτες είπε «στο δρόμο που θα τους βλέπετε φτύνετε τους». «Αλλά και να τους φτύνετε θα νομίζουν ότι ψιχαλίζει» συνέχισε σε ειρωνικό ύφος.

«Φτάνει πια. Έφερα δύο νταλίκες ξίδι. Φύγανε», πρόσθεσε. «Δεν αλλάζει το αποτέλεσμα. Αν αμφισβητείτε το οτιδήποτε, είπα, ελάτε να ξανακάνουμε εκλογές». «Αλλά να καλύψουμε τα έξοδα, 50-50, ο Παπαπέτρου και εγώ», συνέχισε, αναφερόμενος στον έτερο υποψήφιο για τη δημαρχία του Βόλου κατά τις πρόσφατες εκλογές.

Και αφού έπλεξε το εγκώμιο του επανήλθε: «Βουλώστε το ρε κοπρίτες, ξεφτίλες. Που τα παίρνατε απ' τους εργολάβους για να μην μιλάτε. Τα παίρνατε».

«Βαρέστε εμένα προσωπικά, αλλά όχι την πόλη σας ρε», επέμεινε.

Η επίθεση κατά δημοσιογράφων απ' το 14:50 στο βίντεο που ακολουθεί:


Δεν υπάρχουν σχόλια: