30.10.23

Πρώτα ο Άη Βασίλης, μετά... ο ανασχηματισμός...


Αν και στην παρούσα φάση έχουν περιοριστεί σχετικά τα φάλτσα από κυβερνητικούς παράγοντες, στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και μεταξύ των μελών του υπουργικού συμβουλίου, σέρνεται μία φημολογία περί αιφνιδιαστικού ανασχηματισμού. 

Αυτές οι φήμες και η σχετική συζήτηση έχουν... φτάσει και στο μέγαρο Μαξίμου και καλά ενημερωμένες πηγές της στήλης στο πρωθυπουργικό μέγαρο επιμένουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει να ακούει για ανασχηματισμό και να χαμογελά ειρωνικά. 

Όχι γιατί όλα είναι τέλεια ή γιατί δεν του έχει περάσει από το μυαλό να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές και διορθωτικές κινήσεις. Απλώς, διότι φέρεται να έχει αποφασίσει να δώσει χρόνο για να δοκιμαστούν κι άλλο τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου.

Με άλλα λόγια, πρώτα θα έρθει ο Άγιος Βασίλης και μετά θα αποφασίσει αλλαγές ο πρωθυπουργός. Αν, δε, επιλέξει κάποιον ορεινό προορισμό για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του, τότε θα έχει στείλει μήνυμα προς όλους ότι ετοιμάζεται να λάβει σοβαρές αποφάσεις… Αποφάσεις που, ως γνωστόν, αρέσκεται να παίρνει στο βουνό...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: