30.7.23

Δεν πρόλαβαν να σβήσουν οι φωτιές και ο Μητσοτάκης άρχισε τα μπάνια...


Το πρώτο Σαββατοκύριακο χωρίς μεγάλα πύρινα μέτωπα, αν και η φωτιά χθες πλησίασε την Αρχαία Ολυμπία, διανύει η χώρα και ο πρωθυπουργός βρήκε την ευκαιρία να αποδράσει απ' το κλεινόν άστυ για ένα μπανάκι στη θάλασσα...

Έτσι, ο φωτογραφικός φακός τον «συνέλαβε» σήμερα το πρωί στα Χανιά, συγκεκριμένα στο Μαράθι, να απολαμβάνει το μπάνιο του μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα.

Σύμφωνα με το hanianews.gr, ο πρωθυπουργός έκανε μια σύντομη βουτιά περίπου μίας ώρας και στις 10:00 αναχώρησε απ' την παραλία.


Στην παραλία βρέθηκε και η Ντόρα Μπακογιάννη με τον Ισίδωρο Κούβελο.

Οικογενειακή απόδραση λοιπόν για το Σαββατοκύριακο. 


Δεν κρατιόταν φαίνεται ο πρωθυπουργός και είπε να φύγει τώρα που βρήκε την ευκαιρία...Κι ας είχαμε πάλι εκκενώσεις κάποιων περιοχών στην Ηλεία.

Πρόλαβε πάντως να «σχολάσει» τον μάλλον απρόσεκτο Νότη Μηταράκη, που ήλπιζε ότι θα περάσει ένα ξέγνοιαστο τριήμερο με την οικογένειά του στην Πάτμο χωρίς να τον καταλάβουν τα μέσα ενημέρωσης, την ώρα που στην Νέα Αγχίαλο επικρατούσε πανικός απ' την φωτιά που έφτασε στις αποθήκες πυρομαχικών. 

Έτσι πάνε αυτά... Αν είσαι υπουργός και λείπεις τις κρίσιμες ώρες απ΄το πόστο σου πας σπίτι σου, αν είσαι πρωθυπουργός είναι απλά πρωί Κυριακής κατακαλόκαιρο...



Δεν υπάρχουν σχόλια: