28.7.23

Τοξική ανικανότητα και τοξική αναλγησία...


Ηταν που ήταν για γέλια και για κλάματα η επιτελική λύση που σκαρφίστηκαν για να μπαλώσουν με φαντάρους και πυροσβέστες τα ...κενά στο ΕΚΑΒ, ήρθε και η συγκυρία και έκανε ακόμα πιο τραγελαφική την όλη εικόνα της κυβέρνησης. Γιατί, ακόμα και για λόγους εντυπώσεων -που τόσο σοβαρά τις παίρνουν εκεί στο Μαξίμου-, αυτή η ΠΝΠ δεν έπρεπε να πάει στη Βουλή. Γιατί δεν μπορεί η χώρα να καίγεται κι εσύ να ψηφίζεις την έως το τέλος Αυγούστου «μετάταξη» πυροσβεστών στα ασθενοφόρα. Δεν γίνεται στην καρδιά της περιόδου που η χώρα είναι αντιμέτωπη με τις φωτιές να αποδυναμώνεις την Πυροσβεστική.

Οπως και για λόγους εντυπώσεων και αρνητικών συναισθημάτων δεν γίνεται η Πυροσβεστική με τις ελλιπείς της δυνάμεις να παλεύει με το θηρίο που λέγεται φωτιά σε εκατόν τόσες εστίες σε όλη τη χώρα κι εσύ να πετάς κόσμο από το σπίτι του στα Πατήσια και για προληπτικούς έστω λόγους ο κόσμος να βλέπει τρία πυροσβεστικά οχήματα έξω από την πολυκατοικία αυτών που θα χάσουν το σπίτι τους, μην και επιχειρήσει κανείς να αυτοκτονήσει.

Συγγνώμη αλλά δεν γίνονται αυτά τα πράγματα ούτε μπορούμε να τα καταπίνουμε μη και μας πείτε τοξικούς και άδικους. Εσείς είστε που έχετε πνίξει τη χώρα με την τοξική σας ανικανότητα και την τοξική σας αναλγησία. Εσείς που τόσο σας αρέσει να παίζετε με τις λέξεις, τις εικόνες και τα επικοινωνιακά μηνύματα. Εσείς που εν μέσω της πύρινης λαίλαπας που κατακαίει τη χώρα έχετε κάνει τους λίγους πυροσβέστες που διαθέτουμε μπαλάκι για τα επιτελικά σας κόλπα και κομπάρσους στα επιτελικά σας εγκλήματα. Και όχι, δεν τα βάζουμε με τους πυροσβέστες, με εσάς τα βάζουμε που τους χρησιμοποιείτε όταν και όπως σας βολεύει...

Πέτρος Κατσάκος

Η ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: