28.7.23

Ανταρσία...


Ανταρσία εννέα, εκ των δώδεκα, βουλευτών των Σπαρτιατών εκδηλώθηκε χθες το απόγευμα εις βάρος του νόμιμου αρχηγού τους, Βασίλη Στίγκα, ...γεγονός το οποίο σε συνδυασμό με την αφορμή που την προκάλεσε, «φωτογραφίζει» τον έγκλειστο Κασιδιάρη ως την «πραγματική ηγεσία» του συγκεκριμένου μορφώματος.

Συγκεκριµένα, µε δήλωσή τους οι εννέα βουλευτές αναφέρουν ότι «καταδικάζουν» τις επισημάνσεις του Β. Στίγκα, πως η νέα δημόσια υποστήριξη του καταδικασμένου ως στελέχους εγκληματικής οργάνωσης από τον βουλευτή των «Σ» Κ. Φλώρο ήταν εν αγνοία του και πως προτίθετο να λάβει πειθαρχικά μέτρα.

Ο Κ. Φλώρος είχε υποστηρίξει ότι θα είναι σωτηρία για την Αθήνα η ανακοινωθείσα χθες υποψηφιότητα Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθηναίων. «Η ομιλία του κ. Φλώρου εκφράζει απόλυτα τους 250.000 Ελληνες πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους», λένε οι «9» στη δήλωσή τους, στην οποία αποφεύγουν ακόμη και να αναφερθούν στο όνομα του προέδρου τους. «Το ευχάριστο γεγονός των ημερών κατά την προσωπική μου άποψη, πάντα, είναι η υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη για τον δήμο της Αθήνας», είπε ο Φλώρος. «Σχετικά με αυτό που ανέφερε προηγουμένως ο βουλευτής μου, δεν είχα καθόλου γνώση. Επομένως, οφείλω να πάρω κάποια μέτρα», σχολίασε ο Β. Στίγκας...

Γιώργος Μπουρδάρας

Η Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια: