31.7.23

Ευχάριστησε τον Πατούλη χωρίς καν... να τον κατονομάσει...


Μηνύματα για τους περιφερειάρχες Αττικής και Πελοποννήσου, τους οποίους η Νέα Δημοκρατία επέλεξε να μην στηρίξει για να διεκδικήσουν μια νέα θητεία, έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απ' τη Μυτιλήνη, απ' όπου ανακοίνωσε τη στήριξη στο πρόσωπο του Αλκιβιάδη Στεφανή για το αξίωμα του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου.

Η... αναφορά βέβαια φάνηκε να έχει κυρίως αποδέκτη τον Γιώργο Πατούλη, ο οποίος σήμερα αναγκάστηκε να ανακοινώσει ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, αφού προκάλεσε πολιτικές και κοινωνικές αντιδράσεις με το ζεϊμπέκικο σε εκδήλωση ενώ η χώρα αντιμετώπιζε φονικές πυρκαγιές.

Κατά την εκδήλωση, δίχως να τους κατονομάσει, ο κ.Μητσοτάκης εξήρε την αξιοπρέπεια με την οποία αντιμετώπισαν οι περιφερειάρχες την απόφαση του κόμματος να μην τους στηρίξει αυτή τη φορά. «Θέλω να ευχαριστήσω όσους περιφερειάρχες δεν στηρίξαμε» είπε

Απ' την πλευρά του σαν «στρατιώτης» ο περιφερειάρχης Αττικής έλαβε υπόψιν σήμερα το μήνυμα που του έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για να κάνει πίσω, αν δεν θέλει να διαγραφεί από το κόμμα. Σε αυτό το πνεύμα ήταν και η δήλωση που έκανε για να ανακοινώσει την απόσυρσή του απ' την προεκλογική μάχη. 

«Παραμένω πιστός στις αρχές και τις αξίες της παράταξης μου. Η Νέα Δημοκρατία είναι στην καρδιά μου, δεν αποτελεί για μένα «σημαία ευκαιρίας» για προσωπική ανέλιξη. Δεν δημιούργησα ποτέ πρόβλημα στο κόμμα μου, δεν πρόκειται να δημιουργήσω ούτε τώρα», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο Γ. Πατούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: