29.7.23

Ξανά στο τραπέζι...


...η υποψηφιότητα Παππά για τον ΣΥΡΙΖΑ...

Στο αρχικό σενάριο της στήριξης της υποψηφιότητας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά για το δήμο της Αθήνας κατέληξε έπειτα από πολλές ώρες συνεδρίασης η... Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

Έτσι, ενώ η συνεδρίαση του οργάνου που ξεκίνησε στις 5μμ επρόκειτο θεωρητικώς να επιλέξει ανάμεσα στους Κώστα Ζαχαριάδη, Νίκο Φίλη, Κώστα Τσουκαλά, Όλγα Μπαλαούρα αλλά και στον Πέτρο Φιλίππου που υπέβαλε προς την Γραμματεία την υποψηφιότητά του για να διεκδικήσει το δήμο Αθηναίων με πλειοψηφία αποφασίστηκε το εξής: 

Να συγκροτηθεί τριμελής επιτροπή η οποία θα αναλάβει να έρθει σε επαφή με τον μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά και να τον καλέσει να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία. Σημειωτέον πως την στήριξη προς το πρόσωπό του είχε ανακοινώσει στην Κεντρική Επιτροπή στις 9 Απριλίου ο Αλέξης Τσίπρας, όμως μετά τις εκλογές ο ίδιος ο καλαθοσφαιριστής με δηλώσεις του φάνηκε πως έκανε πίσω.

Την πρόταση υπέρ Νίκου Παππά υποστήριξαν στην Πολιτική Γραμματεία η ομάδα Παππά (από τους προεδρικούς), τα μέλη της ΡΕΝΕ αλλά και η Ομπρέλα η οποία τελικώς δεν επέμεινε στην υποψηφιότητα Φίλη...

Βούλα Κεχαγιά

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: