2.1.23

Η ανησυχία του ΣΥΡΙΖΑ για τους νέους ψηφοφόρους...


«Στους νέους πάμε καλά, αλλά…». Κάπως έτσι, με ερωτηματικό, αντιμετωπίζουν όλο και περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τον γρίφο της νεολαίας, δηλαδή το πώς θα συμπεριφερθούν οι νέοι στις εκλογές: αν θα επιλέξουν να πάνε να ψηφίσουν ή θα απόσχουν.

Τα... εν λόγω στελέχη επισημαίνουν με ικανοποίηση ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει διείσδυση στις νέες ηλικίες (17άρηδες, 20άρηδες, 25άρηδες) και υπερέχει της Ν.Δ., ωστόσο προβληματίζονται για το αν θα πάνε να ψηφίσουν.

Μάλιστα αυτός είναι και ο λόγος που κρατάνε και μια πισινή ως προς το χρόνο των εκλογών, ανεξαρτήτως των σεναρίων που κυκλοφορούν, μήπως τελικά ο Μητσοτάκης επιλέξει το καλοκαίρι, ώστε να ευνοήσει την αποχή των νέων.

Εξ ου και πολλά στελέχη, όπως ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στο topontiki.gr επισημαίνει πως οι προσεχείς εκλογές «θα κριθούν στην συμμετοχή, στην κοινωνική κινητοποίηση, στον τρόπο με τον οποίο κάθε πολίτης θα τις αντιληφθεί και ως προσωπική του υπόθεση και ιδιαίτερα η νεολαία»...

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: