30.1.23

Στη Μεγάλη Βρετανία κόβουν το Netflix, στην Ελλάδα;...


Λόγω της οικονομικής κρίσης...
Τα βρετανικά νοικοκυριά, όπως γράφει ο Guardian, διέκοψαν μέσα στο 2022 περισσότερες από 2 εκατομμύρια συνδρομές σε υπηρεσίες streaming όπως το Netflix, το Prime Video και η Disney+. Είναι δε η «πρώτη ετήσια πτώση από τότε που ξεκίνησε η επανάσταση του streaming στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν από μια δεκαετία».

Και... αυτό σε μία Αγγλία που είχε ενδιαφέρον να παρακολουθήσει, όπως καταλαβαίνετε, και τα νέα επεισόδια του The Crown και το ντοκιμαντέρ των Harry & Meghan. Αυτά είναι τα πέντε πιο δημοφιλή streaming προγράμματα στην Αγγλία για το 2022!

1 Wednesday (The Addams Family spinoff) Netflix
2 The Crown Netflix
3 The White Lotus Sky Now
4 Andor (Star Wars prequel) Disney +
5 Harry & Meghan Netflix

Το 2021 υπήρχαν 17,12 εκατομμύρια Εγγλέζοι συνδρομητές για να μειωθούν το 2022 σε 16,24 εκατομμύρια (900.000 νοικοκυριά λιγότερα στο Ηνωμένο Βασίλειο). Για την Ελλάδα δεν υπάρχουν νούμερα, δυστυχώς. 

Στη Μεγάλη Βρετανία ξεκίνησε και το πιο φθηνό Netflix (με 4.99£ το μήνα, την υπηρεσία Basic with Ads) που δείχνει και διαφημίσεις.

Πάντως το Netflix παγκοσμίως πρόσθεσε 7,7 εκατομμύρια συνδρομητές το τέταρτο τρίμηνο του 2022, πολύ περισσότερους από την πρόβλεψη για 4,6 εκατομμύρια.

e-tetradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: