20.10.20

«Λατρεύω το 4-0, αλλά σέβομαι και το 1-0 με ιδρώτα»...


Με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία του Παναθηναϊκού και με πλήρη επίγνωση του συλλόγου στον οποίο βρίσκεται εμφανίστηκε ο Λάζλο Μπόλονι κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του το... μεσημέρι της Τρίτης στο ΟΑΚΑ.

Ο έμπειρος Ρουμάνος προπονητής ξεκαθάρισε ότι κανένα συμφέρον δεν είναι πάνω από το συμφέρον του Παναθηναϊκού και έθεσε ως ξεκάθαρη προτεραιότητα τους βαθμούς αντί του θεάματος.

Οπως δήλωσε χαρακτηριστικά «Λατρεύω να κερδίζω με 4-0, όμως δεν είναι αυτό το θέμα τώρα! Σέβομαι απόλυτα και το 1-0 με ιδρώτα στο τέλος» και ολοκλήρωσε τη συνέντευξή του με τη φράση «πολλά αλλάζουν καθημερινά, αλλά ο καλύτερος φίλος του προπονητή παραμένει πάντα το αποτέλεσμα»! 

Επιπλέον τόνισε ότι τον σόκαρε η έλλειψη αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης που διαπίστωσε στα ματς του Παναθηναϊκού που παρακολούθησε, ενώ υπογράμμισε ότι «θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που η ιστορία του απαιτεί».

Την παρουσίαση του Λάζλο Μπόλονι προλόγισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνος Μαυροκοκουλάκης, τονίζοντας: «Καλωσορίζουμε τον κ. Μπόλονι και του ευχόμαστε καλή επιτυχία, καλή διαμονή και τα καλύτερα αποτελέσματα». 

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο νέος τεχνικός του τριφυλλιού στο sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: