31.10.20

Άθλια, προβοκατόρικη ενέργεια...












...η δημόσια διαπόμπευση του Πρύτανη της ΑΣΟΕΕ...
 
Η φωτογραφία με τη δημόσια διαπόμπευση του Πρύτανη της ΑΣΟΕΕ με την ταμπέλα "Αλληλεγγύη στις καταλήψεις" βίαια κρεμασμένη στον λαιμό του, μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει.

H άθλια... αυτή επίθεση από μια ομάδα φασιστών τραμπούκων που παριστάνουν τους αγωνιστές είναι βούτυρο στο ψωμί όσων επιχειρούν να επιβάλουν το νεοσυντηρητικό ζόφο και την πλήρη ιδιωτικοποίηση της εκπαίδευσης, όσων θέλουν να δυσφημιστεί το φοιτητικό κίνημα και οι κοινωνικοί αγώνες.

Ενέργειες όπως αυτή έχουν τόσο σχέση με το φοιτητικό κίνημα, όση έχουν και οι ισλαμοφασίστες τζιχαντιστές με τον αντιιμπεριαλιστικό αγώνα των ισλαμικών χωρών ή οι ναρκομαφίες των Εξαρχείων με τον αγώνα για την ελευθερία στην περιοχή.


Η προσπάθεια που γίνεται από χθες να εμφανιστεί δικαιωμένη η πολιτική των αντιλαϊκών μέτρων και της καταστολής από κυβερνητικά στελέχη και τα πετσοταϊσμένα παπαγαλάκια τους, φανερώνει ότι παρόμοιες ενέργειες λειτουργούν ως οι καλύτεροι χορηγοί της έντασης της καταστολής, της συκοφαντίας και της επίθεσης της κυβέρνησης εναντίον του λαού και της νεολαίας.

Τα φασιστοειδή που πραγματοποίησαν την ενέργεια αυτή λειτουργούν αντικειμενικά ως προβοκάτορες, αν δεν βρίσκονται ήδη σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Χρήστος Κάτσικας

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: