2.2.14

Μαχαίρια πριν από τις κάλπες...



Γιάννης Παπαγιάννης

Εναν απρόσμενο εχθρό, τον ευρωβουλευτή Οτμαρ Κάρας, μέλος της επιτροπής ελέγχου της τρόικας, απέκτησε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την επίθεση του πρώτου εναντίον του στο ελληνικό Κοινοβούλιο.
Ο...
ευρωβουλευτής υποστήριξε πως στη συνάντηση τους στο Στρασβούργο ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε ανεπαρκής και απροετοίμαστος, ενώ, όπως είπε, δεν άσκησε καμιά κριτική στην τρόικα.
Μετά τον αρχικό εκνευρισμό τους, στην Κουμουνδούρου  εκτιμούν οτι τετοιοι ευρωβουλευτές, που είναι εξαιρετικά αντιπαθείς στη χώρα μας, μόνο καλό κάνουν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς τέτοιες επιθέσεις αναδεικνύουν τον φόβο μερικών για εκλογές.
Οι βουλευτές Λαφαζάνης, Δρίτσας και Βαλαβάνη, καθώς και ο ευρωβουλευτής Χουντής με κοινή τους δήλωση τον κατηγόρησαν ως ψεύτη και συκοφάντη, ενώ άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ άφησαν σαφείς αιχμές για σκοπιμότητες.
Στη ΝΔ προσπάθησαν να αξιοποιήσουν το θέμα, μιλώντας για μείζον πολιτικό ζήτημα, κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα για εξαπάτηση των πολιτών.
Σε όλες τις περιπτώσεις, λίγο πριν από τις ευρωεκλογές, επιθέσεις πως αυτή του Φάραντζ στον Σαμαρά και εκείνη του Κάρας στον Τσίπρα θα είναι συχνές και θα αξιοποιούνται αναλόγως από φίλους και αντιπάλους.
Το θέμα είναι πόση ζημιά θα κάνουν στην ελληνική οικονομια.

Από τη στήλη  "Danger-Διάπλοκες" (ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: