28.2.14

Στάη: "Αν μου κάνουν αληθινά σοβαρή πρόταση, θα απαντήσω με σοβαρότητα"...

Η γνωστή παρουσιάστρια είχε χαρακτηρίσει το κλείσιμο της ΔΤ ως "απόλυτη βλακεία, απόλυτη κουταμάρα". Κάνει όμως και προβλέψεις για τη...
ΝΕΡΙΤ, λέγοντας: «Ναι, είχα πει ότι ήταν η “απόλυτη πολιτική κουταμάρα” γιατί είδα αμέσως ότι μια τέτοια ακραία κίνηση θα είναι αδιέξοδη. Κάτι που πράγματι συνέβη. Το μέλλον της ΝΕΡΙΤ ελπίζω να είναι ρόδινο και δημιουργικό, αλλά τα δείγματα γραφής στη μεταβατική ΔΤ δεν έδειξαν κανένα σημάδι αλλαγής των νοοτροπιών που δημιούργησαν τον ασφυκτικό κλοιό και τα διάφορα παρατράγουδα όλα αυτά τα χρόνια».

Σε περίπτωση που της γινόταν πρότασης, θα απαντούσε: «Εάν μου κάνουν μια αληθινά σοβαρή πρόταση συνεργασίας θ’ απαντήσω με μεγάλη σοβαρότητα κι εγώ. Ποιος σας είπε ότι δε μου έχουν ήδη κάνει προτάσεις; Μου έχουν κάνει».

Μιλάει όμως και για τη σχέση που έχει με το γιο της. Και λέει: «Νομίζω ότι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό και της ελληνίδας μάνας είναι η εδική αγάπη που ενώνει αυτά τα δύο πλάσματα, μητέρα και παιδί. Η σχέση μου με το γιο μου δεν είχε ποτέ στοιχεία μανίας, αλλά μεγάλης αγάπης, ενδιαφέροντος και καθοδήγησης, όταν χρειαζόταν. Η ίδια παραμένει και σήμερα».

Στέκεται όμως και στην ηλικία, λέγοντας: «Το πέρασμα του χρόνου είναι η αναγωγή που κάνουμε όλοι οι άνθρωποι στον φόβο του θανάτου, ο οποίος είναι κάτι αναπόδραστο. Προσωπικά, έχω φιλοσοφημένη τοποθέτηση, λόγω αυτής της φύσης του αναπόδραστου. Οπότε, έχω ήρεμη και αρμονική σχέση με το πέρασμα του χρόνου»...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: