28.2.14

Πανδημία δημοσιογραφικών κομμάτων...



Ο Σταύρος Θεοδωράκης άνοιξε το δρόμο. Και μετά το «Ποτάμι, έρχονται κι άλλοι ανάλογοι πολιτικοί σχηματισμοί από δημοσιογράφους και ανθρώπους της τηλεόρασης (και όχι μόνο).
Το...
e-tetRadio σας τους παρουσιάζει σήμερα αναλυτικά, πριν ακόμα γίνει η επίσημη ανακοίνωσή τους.
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ! Είχε διαφανεί άλλωστε αυτό από το φιλμ του «Καληνύχτα και καλή τύχη», οι πολιτικές βλέψεις του ήταν δεδομένες. Απλώς δεν γνωρίζαμε πως τον ενδιέφερε η Περιφέρεια Αττικής. Μπαίνει λοιπόν αντίπαλος του Παύλου Χαϊκάλη (στην πολιτική, όχι στο θέατρο), του Σγουρού και του Κουμουτσάκου. Την υποστήριξή του δήλωσε ο Νίκος Μπίστης.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος (φυσικά!). Εκνευρισμένος ο γνωστός πολυτάλαντος δημοσιογράφος που έχασε την πρωτιά της ανακοίνωσης, σκέφτεται πως να κάνει τη ρελάνς. Μάλλον θα πάει για Eurovision. Την υποστήριξή του δήλωσε ο Notis Sfakianakis.
Ο Παύλος Τσίμας. Ξέρει και από μουσικές, οι εκπομπές τους με τον Σταύρο Θεοδωράκη είναι δίπλα-δίπλα όπως είπε και ο ίδιος στο Mega, θα κατέβει κι αυτός στις εκλογές κι ας μην είναι χρονιά Euro να ταξιδέψει να δει την Εθνική. Έχει μουντιάλ όμως. Ο σχηματισμός του θα λέγεται «Βουνό» και θα βρίσκεται φυσικά στο χώρο της Κεντροαριστεράς. Την υποστήριξή του δήλωσε ο Νίκος Μπίστης.
Ο Γιάννης Πρετεντέρης. Την υποστήριξή του δήλωσε ο Μάκης Βορίδης.

Ο Τάκης Χατζής και η Ελένη Καλογεροπούλου. No comments.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Θοδωρής Αθερίδης. Σε επανάληψη.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η «Ταβέρνα» του.
Ο Γιώργος Τράγκας. Δεν θα είναι Κεντροαριστερά αλλά κάργα Δεξιά, ωστόσο αυτά είναι λεπτομέρειες για τον καλό συνάδελφο. Δυστυχώς πολλοί από τους υποστηρικτές του μπαίνουν ένας-ένας στη φυλακή επειδή αποδεικνύεται πως συμμετέχουν σε εγκληματική οργάνωση. Δεν βρίσκει καν καλεσμένους για την εκπομπή του. Ο Νίκος Μπίστης μπερδεύτηκε αλλά δήλωσε πως αν χρειαστεί εδώ (θα) είναι.
Ο Άρης Πορτοσάλτε. Το κόμμα του το ονομάζει «Εξυπνάδα», ξορκίζοντας κατά κάποιο τρόπο όσα ακούγονται από τον κόσμο όταν βγαίνει στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο: «αυτός όλο βλακείες λέει». Μαζί του, φυσικά, ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο Νίκος Μπίστης. Την υποστήριξή του (δεν) τη δήλωσε ο Νίκος Μπίστης στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Ο Πέτρος Τατσόπουλος και ο Χρήστος Χωμενίδης. Ο πρώτος έχει σίγουρη πελατεία στη (μισή) Αθήνα που τον αναπολεί. Ο δεύτερος έχει πέραση λόγω του δυναμικού χαρακτήρα του και του... έξυπνου βλέμματος. Το κόμμα τους το ονομάζουν «ξεκατινιαζόμαστε στο facebook». Ανήκουν στην Κεντροαριστερά φυσικά (πού αλλού;) και αρέσκονται να καταλαμβάνουν δημόσιες θέσεις στη Βουλή και τη ΝΕΡΙΤ.

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: