28.2.14

Η αποκαλυπτική Ραχήλ...


...ποζάρει (κι όχι μόνο)...
ΦΩΤΟ...
Στις φωτογραφίες εικονίζεται η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, στο εντευκτήριο της Βουλής να τσεκάρει στο iPad με τη ροζ θήκη το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της και να ρίχνει μια ματιά στην ....
τρέχουσα ειδησεογραφία.
Η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ., αποκαλυπτική ακόμη μια φορά ως προς το ντύσιμό της, εκμεταλλεύτηκε όπως δήλωσε στην Espresso, το διάστημα των εκπτώσεων ώστε να ανανεώνει την γκαρνταρόμπα της με ανοιξιάτικα φορέματα -χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψει πολλά- καθώς και με κάποια φο κοσμήματα, τα οποία δίνουν χρώμα στην εμφάνισή της, όπως αυτό στη φωτογραφία. Οι ανάγκες των καθημερινών κοινοβουλευτικών δραστηριοτήτων της άλλωστε, το απαιτούν.


Εξάλλου παραμένει σταθερή στον ρόλο της και μολονότι δέχθηκε πιέσεις να ριχτεί στη μάχη της Περιφέρειας Αττικής, δεν ενέδωσε. «Ήταν κάτι που μου προτάθηκε κάποια στιγμή, ωστόσο εγώ δεν αισθανόμουν έτοιμη για κάτι τέτοιο» εξομολογείται.
Ως βουλευτής Κοζάνης η Ραχήλ Μακρή θεωρεί χρέος της να συνεχίσει την εντολή που της έδωσαν οι συμπολίτες της, να τους εκπροσωπεί στη Βουλή.

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: