27.2.14

Δεν βγαίνει ο "τέως"...




Oι εργαζόμενοι της "Eλευθεροτυπίας" διέκοψαν την κυκλοφορία του περιοδικού "Νέα Πολιτική"...
Αναστάτωση προκάλεσε η πρόθεση της εφημερίδας "Ελευθεροτυπία" να κυκλοφορήσει με το περιοδικό "Νέα Πολιτική" που φιλοξενούσε συνέντευξη του...
τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Οι εργαζόμενοι της εφημερίδας θεώρησαν απαράδεκτο το συγκεκριμένο γεγονός, αφού η εφημερίδα είχε πρωταγωνιστήσει κατά το παρελθόν στον αντιμοναρχικό αγώνα με αλησμόνητα πρωτοσέλιδα.

Η αντίθεση αυτή των εργαζομένων σε συνδυασμό με καθυστερήσεις πληρωμών τους οδήγησαν σε προκήρυξη απεργίας μέχρι και το Σάββατο.

Τελικά μετά από συνεννοήσεις που έγιναν ανάμεσα στους εργαζομένους, την ΕΣΗΕΑ και τη διοίκηση της εφημερίδας αποφασίστηκε να μην κυκλοφορήσει το επίμαχο τεύχος του περιοδικού αυτό το Σάββατο με το κυριακάτικο φύλλο της "Ελευθεροτυπίας" που βγαίνει μεθαύριο.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Σ.Η.Ε.Α., της Ε.Π.Η.Ε.Α. και της Ε.Τ.Η.Π.Τ.Α. αποδεχόμενοι την απόφαση της συνέλευσης των εργαζομένων της εφημ. «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» και μετά την απόσυρση της συνέντευξης του τέως βασιλιά καθώς και τη δέσμευση του εκδότη για την καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών των συναδέλφων την ερχόμενη Τρίτη, 4 Μαρτίου, αναστέλλουν την 48ωρη απεργία που είχε προκηρυχτεί από τις 6 μ.μ. της Πέμπτης, 27 Φεβρουαρίου 2014 έως τις 6 μ.μ. του Σαββάτου 1ης Μαρτίου 2013.


parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: