28.2.14

Πιασ΄ τ΄ αυγό (του κόκορα) και κούρευ΄ το…

Στο "Αυγό του Κόκορα" βρέθηκε να δειπνεί το βράδυ της Τετάρτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, προσκεκλημένος...
"πράσινων" διοικητών και υποδιοικητών νοσοκομείων και στελεχών του Τομέα Υγείας.

Μαζί του ο Αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας Δημήτρης Καρύδης και η …μέλλουσα -όπως όλα δείχνουν- υποψήφια ευρωβουλευτής(!) Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, άκουσαν τους εργαζόμενους στον χώρο της Υγείας να τους μιλούν για τα προβλήματά τους. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αφού χαρακτήρισε «προτεραιότητα» για το κόμμα τη Δημόσια Υγεία και τους κάλεσε να φροντίζουν για την εξυπηρέτηση των πολιτών και την περίθαλψη των ανασφάλιστων.

Κατά τα λοιπά, στο σουαρέ που αποτελεί το δεύτερο επεισόδιο στην προσπάθεια του Ευάγγελου Βενιζέλου να συνομιλήσει με τη βάση (σ.σ. είχε προηγηθεί συνάντηση με συνδικαλιστές), ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιχείρησε να τονώσει το ηθικό τους στον απόηχο της διάλυσης της «Ελιάς» πριν από τη συγκρότησή της. «Πάμε μπροστά στην μάχη για τις Ευρωεκλογές», είπε, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στη Συνδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 8-9 Μαρτίου.

Σαν να λέμε, "πιασ' τ' αυγό (του κόκορα) και κούρευ' το…"...
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: