28.2.14

Επιστρέφει το “Μικρόφωνο στα γήπεδα” από ertopen και ΕΡΑ ΣΠΟΡ!...

Από την Κυριακή, 2 Μαρτίου 2014 και κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις ...
15:00 έως τις 24:00! Επί εννέα μήνες οι αθλητικοί συντάκτες της ΕΡΤ κρατάνε ζωντανή την ιστορική ΕΡΑ ΣΠΟΡ με καθημερινές εκπομπές. Έπειτα από απαίτηση των ακροατών έφτασε η ώρα… Οι παράνομα απολυμένοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, τεχνικοί, διοικητικοί και δημοσιογράφοι, οι οποίοι παραμένουν σταθερά στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, με την υποστήριξη της ΠΟΣΠΕΡΤ ενώνουν τις δυνάμεις τους και είναι όλα έτοιμα για την ολική επαναφορά της ιστορικής εκπομπής «Μικρόφωνο Στα Γήπεδα».

Ένα τεράστιο επιτελείο από επαγγελματίες δηλώνουν «παρόντες», ώστε η ιστορική εκπομπή να βγει ξανά στο Α-ΕΡΑ. Μέσω των περιφερειακών σταθμών θα έχουν τη δυνατότητα οι φίλαθλοι σε όλη την Ελλάδα να ενημερώνονται άμεσα και έγκαιρα για τα αθλητικά δρώμενα.

Ανταποκρίσεις από τα γήπεδα της Super League, της Football League, πλήρη ενημέρωση για όλα τα αθλήματα σε μια μαραθώνια εκπομπή, η οποία ξεκινά την Κυριακή, 2 Μαρτίου 2014 (από τις 3 το μεσημέρι έως τα μεσάνυχτα). Η ΕΡΑ ΣΠΟΡ θα σας μεταφέρει στα γήπεδα της Ελλάδας και θα σας ενημερώνει για ό,τι συμβαίνει και στα ξένα πρωταθλήματα.

Ο ιδρυτής της ΕΡΑ ΣΠΟΡ Κώστας Μότσης, με τον υπεύθυνο του προγράμματος Τάσο Επιτρόπου έχουν θέσει τις βάσεις ώστε από την Κυριακή (2/3) το «Μικρόφωνο Στα Γήπεδα» με δεκάδες ζωντανές συνδέσεις, να σας ενημερώσει…

Η παραγωγή θα ξεκινά κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 15:00. Θα ακολουθεί επί επτά ώρες τα ταξίδι στους αγωνιστικούς χώρους και στις 22:00 το… μικρόφωνο θα περνά στα αποδυτήρια, ώστε να μαθαίνουν πρώτοι οι ακροατές της ΕΡΑ ΣΠΟΡ το «τρίτο ημίχρονο» των αγώνων.

Οι συντάκτες της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, μέσω του ertopen.com, καθημερινά θα σας ενημερώνουν για τις αθλητικές εξελίξεις με δίωρες εκπομπές (15:00-17:00 & 00:00-02:00)...
typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: