8.2.14

Λαφαζάνης: «Η δική μας Αριστερά πρέπει να αποφύγει μια νέα Βάρκιζα»...



Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης επανήλθε σήμερα με νέες δηλώσεις, τονίζοντας ότι η Αριστερά δεν πρέπει να κάνει εκπτώσεις, οφείλει να συνεχίσει τον αγώνα της, ενώ  τάχθηκε κατά της...
συνεργασίας με «αποκαΐδια του ΠΑΣΟΚ».

Συγκεκριμένα ο κ. Λαφαζάνης αναφερόμενος στα όσα είπε χθες τόνισε ότι τα γκάλοπ δίνουν προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν αρκούν μόνο τα γκάλοπ και ότι οι εκλογές δεν κερδίζονται μόνο με τα γκάλοπ, χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια στην κοινωνία να κερδηθούν οι συνειδήσεις και ακόμα βαθύτερη και ουσιαστικότερη επεξεργασία του προγράμματος της επόμενης ημέρας.

Η «δική μας Αριστερά», πρόσθεσε ότι μπορεί να αποφύγει μια «νέα Βάρκιζα» και φυσικά ένα «νέο Λίβανο» και μια «νέα Γκαζέτα».

Συμπλήρωσε δε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει μια μάχη και αυτή η μάχη δε χρειάζεται καμιά αναδίπλωση, ούτε εκπτώσεις, ούτε συμβιβασμούς «με αυτούς που θέλουμε να νικήσουμε».

Αυτό δεν σημαίνει να μην υπάρχει ευελιξία, συμπλήρωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το θέμα είναι να συνεχιστεί ένας αγώνας και να αποφευχθεί κάθε ναρκοθέτηση του εδάφους. Υπογράμμισε ότι πρέπει, επίσης, να αποφευχθεί ο κίνδυνος μιας επανάπαυσης που δεν οδηγεί πουθενά.

Τέλος εναντιώθηκε σε πρώην μνημονιακά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως «δεν αποτελεί άνοιγμα για τον ΣΥΡΙΖΑ να μαζέψουμε τα αποκαΐδια, τα τετριμμένα του ΠΑΣΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: