23.2.14

Παίρνει μεγάλο ρίσκο, ο Αρης...

 
Aν δεν τα καταφέρω -ως δήμαρχος- θα εγκαταλείψω την πολιτική (BINTEO)…
Για χάρη της δημαρχίας της Αθήνας. «Υπάρχει πολύ μεγάλο ρίσκο. Αφήνω πίσω τις πολιτικές μου φιλοδοξίες… Το ρίσκο δεν είναι μόνο η θέση, είναι κυρίως το..
 αποτέλεσμα», είπε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος (MEGA), με αφορμη την υποψηφιότητα του για τον δήμο Αθηναίων.
«Αυτήν την πόλη την αγάπησα και αποφάσισα με όλες μου τις δυνάμεις όλα όσα αποκόμισα να τα δώσω στην πόλη που αγαπώ», ανεφερε και ξεκαθάρισε ότι εάν δεν τα καταφέρει ως δήμαρχος θα παραιτηθεί και θα εγκαταλείψει πλήρως την πολιτική.

Ασκησε κριτική στον   Καμίνη, τον οποίο κατηγόρησε ότι έμεινε στη διαχείριση ενός ταμείου -για την οποία αναγνώρισε ότι ήταν συνετή- και δεν έκανε κανένα έργο.
«Δεν ψηφίζουμε για να βγάλουμε διαχειριστή στην πολυκατοικία», είπε χαρακτηριστικά, ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε ότι «η Αθήνα δεν διοικείται μέσα από ένα γραφείο».
Είπε επίσης ότι έχει τηλεφωνήσει ο ίδιος αρκετές φορές στη δημοτική υπηρεσία να έρθουν να μαζέψουν σκουπίδια και δεν το έχουν κάνει.
Για το Νικήτα Κακλαμάνη ανέφερε μόνο ότι έχει μεγάλη εμπειρία και ότι «ξέρει ο ίδιος πώς μπορεί να είναι χρήσιμος και στην παράταξη και στον εαυτό του».
Ο   Σπηλιωτόπουλος επέκρινε ιδιαίτερα τις προτάσεις του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο της Αθήνας, εστιάζοντας στο θέμα του παρεμπορίου αλλά και της ασφάλειας της πόλης, ενώ καταλόγισε στον  Σακελλαρίδη «ξύλινο πολιτικό λόγο»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: