27.2.14

Οι συνομιλίες που "καίνε" τον Ερντογάν...

Δεύτερη ηχογραφημένη συνδιάλεξη ήρθε στη δημοσιότητα στην Τουρκία στην οποία φέρεται να ζητά ο Ταγίπ Ερντογάν από το γιο του να μη δεχθεί το...
χρηματικό ποσό που του προσφέρθηκε στο πλαίσιο μιας επιχειρηματικής συμφωνίας αλλά να ζητήσει περισσότερα χρήματα. Η νέα συνομιλία αναρτήθηκε στο YouTube από ανώνυμο χρήστη.

Το πρακτορείο Reuters αναφέρει ότι δεν μπορεί να επαληθεύσει την αυθεντικότητα των συνομιλιών ενώ ο τούρκος πρωθυπουργός υποστήριξε για την προηγούμενη συνομιλία ότι ήταν προϊόν "επαίσχυντου ηχητικού μοντάζ". Στην πρώτη συνδιάλεξη που αναρτήθηκε στο ΥοuTube ο Ταγίπ Ερντογάν φέρεται να λέει στο γιο του Μπιλάλ πώς να κρύψει μεγάλα χρηματικά καθώς άρχιζε η έρευνα για διαφθορά σε βάρος μελών της κυβέρνησής του.

Στη δεύτερη συνομιλία ο φερόμενος ως ο τούρκος πρωθυπουργός ακούγεται να λέει : «Μην τα πάρεις. Αυτό που μας υποσχέθηκε, πρέπει να το φέρει. Εάν δεν το φέρει, δεν χρειάζεται- Οι άλλοι φέρνουν. Γιατί αυτός δεν μπορεί να φέρει; Τι νομίζουν δουλειά; Μην ανησυχείς όμως, θα έρθουν στην αγκαλιά μας».

Ανώτατος κυβερνητικός αξιωματούχος δήλωσε στο Reuters ότι θα εξεταστεί εάν οι υποκλοπές αυτές είναι ψεύτικες και μετά θα γίνουν ανακοινώσεις...
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: