2.2.14

Με τους «νέους» να συνεχίσει το σερί...

Κόντρα στον Παναιτωλικό, ο Ολυμπιακός, θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί στην έδρα του στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League (15:00, ζωντανή γραπτή περιγραφή από ...
το woop.gr).
Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν 11 εντός έδρας νίκες μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό τον περασμένο Απρίλιο και με νέα πρόσωπα στην αποστολή του θέλει να πανηγυρίσει ακόμη ένα τρίποντο, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στα θύματα της Θύρας 7.
Οι "νέοι", δεν είναι άλλοι από τους Μαρκάνο και Βαλντέζ! Ο Μίτσελ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει και τους δύο.
Ο Ισπανός στόπερ ίσως ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Παραγουανός φορ ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή.
Όσον αφορά στην 11άδα, θα δούμε λογικά τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, ο οποίος μπροστά του Σαλίνο, Μαρκάνο (ή Παπαδόπουλο), Μανωλά και Χολέβας.
Αμυντικά χαφ θα είναι ο Μανιάτης και ο Σάμαρης, ενώ την τετράδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Κάμπελ, Ολαϊτάν, Ντομίνγκες και Σαβιόλα.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Μέγερι, Μπονγκ, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Εντινγκά, Σέποβιτς και Βαλντέζ. Εκτός έμειναν οι Φουστέρ, Σιόβας και Πέρεζ.
Την αποστολή του Παναιτωλικού για το ματς συμπληρώνουν οι:
Ράφαελ, Κουτρομάνος, Καλί, Κούσας, Καμαρά, Μελισσάς, Θεοδωρίδης, Νταλμά, Γοδόι, Σφακιανάκης, Μαρτίνες, Στεφανάκος, Γκάλο, Μπακάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ανέν, Μήλιος, Μπικέι, Μπόγιοβιτς.

woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: