27.2.14

Τατσόπουλος: Καλό το "ποτάμι", αλλά...


Δηλώσεις για το "Ποτάμι" του Σταύρου Θεοδωράκη, εκανε νωρίτερα και ο Πέτρος Τατσόπουλος. Ο ανεξάρτητος βουλευτής "καλωσόρισε" το "Ποτάμι", τονίζοντας ότι...
σε σύγκριση με τους "58" θα είναι "πιο επιτυχημένο επικοινωνιακά", καθώς οι τελευταίοι "έβγαζαν από την αρχή μια μιζέρια".

Ερωτηθείς για το αν τον ενδιαφέρει η προοπτική του νέου σχηματισμού, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι δεν ενδιαφέρεται, καθώς δεν σκοπεύει να πάει στην Ευρωβουλή. "Δεν θέλω να πάω στο ψηφοδέλτιό του. Το έχω πει ότι δεν κατεβαίνω στις ευρωεκλογές, γιατί είμαι βουλευτής. Δεν μου αρέσει το στυλ να πηγαίνω κάπου και μετά να παραιτηθώ. Να το σκοπεύω να βγω ευρωβουλευτής, να το κάνω. Αλλά δεν σκοπεύω, οπότε γιατί να πάω; Γιατί να θέλουμε όλοι να πάμε στην Ευρωβουλή;", σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, εξέφρασε την άποψή του ότι μόνο με τη βοήθεια... της Παναγίας της Τήνου θα έχουν τύχη όλα τα νέα κόμματα στην Κεντροαριστερά ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ: "Παρόλο που λένε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα (σ.σ. με την "Ελιά") – και τους το εύχομαι – ξέρεις τι βλέπω και συμπεριλαμβάνω σ’ αυτό και Το Ποτάμι; Οτι ενώ ο στόχος είναι να ενωθούμε σε αυτό τον χώρο ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, για να μην ποδοπατηθούμε, διαρκώς διαιρούμαστε. Ολα τα κομμάτια εύχομαι να πάνε καλά, αλλά καταλήγουμε πια να πρέπει να απευθυνθούμε στην Παναγιά της Τήνου και να ανάβουμε κεράκια. Δυστυχώς πιστεύω ότι το ύψος των περιστάσεων που επέβαλε την ενότητα αυτού του χώρου δεν κρατήθηκε από κανέναν. Αν με ρωτάς αν θα έχει καλύτερη τύχη ο Σταύρος από τους 58, νομίζω ότι με επικοινωνιακούς όρους θα έχει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: