2.2.14

Και 11/11 και Βαλντές!...


Ασταμάτητος! Ο Ολυμπιακός νίκησε και τον Παναιτωλικό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με 2-1 για την 22η αγωνιστική της Super League και έφτασε τις 11 σερί νίκες στο "σπίτι" του.
Οι...
φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 5' με τον Καμαρά, αλλά ο Ολαϊτάν στο 26' ισοφάρισε και ο Κάμπελ στο 71' από το σημείο του πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
Ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα έκανε ο Νέλσον Βαλντέζ, ο οποίος έδειξε ότι θα βοηθήσει την ομάδα στο βαθμό που άπαντες περιμένουν.
Μία νίκη, με ιδιαιτερότητες καθώς θυμίζουμε ότι μία μέρα πριν έγινε το μνημόσυνο των θυμάτων της Θύρας 7 και φυσικά οι παίκτες των δύο ομάδων τίμησαν τις 21 αδικοχαμένες ψυχές.
Πριν την έναρξη του ματς, οι παίκτες του Παναιτωλικού άφησαν μια ανθοδέσμη και μια φανέλα της ομάδας με υπογραφές, ενώ οι παίκτες του Ολυμπιακού, ο Μίτσελ, οι συνεργάτες του και ο Σάββας Θεοδωρίδης άφησαν από ένα τριαντάφυλλο.
Μάλιστα, έπαιξε στα μάτριξ του γηπέδου ένα συγκινητικό βίντεο για εκείνη την τραγική μέρα.
Δείτε ΕΔΩ το θέμα του woop.gr.

Το ματς
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να έχει τη διάθεση να πιέσει ψηλά, αλλά στο 5' ο Γοδόι εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μανιάτη, πήρε την μπάλα, πάσαρε στον Καμαρά και εκείνος με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ.
Από εκείνο το σημείο, οι παίκτες του Μίτσελ ανέβασαν περισσότερες στροφές και έψαξαν ένα γρήγορο γκολ.
Στο 19' ο Μπρακάλι μπλόκαρε εύκολα στο πλασέ του Σαβιόλα, ενώ λίγο αργότερα ο Σέποβιτς από μια προσποίησή του βρέθηκε κοντά στο γκολ, αλλά αντί να τελειώσει τη φάση μόνος του, προτίμησε να το σιγουρέψει γυρνώντας την μπάλα, αλλά ο Γκάλο ήρθε και έδιωξε.
Τελικά, το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 26' από τον Ολαϊτάν όταν ο Σάμαρης εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Σέποβιτς πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Νιγηριανός ισοφάρισε.
Μέσα σε τρία λεπτά ο Μανιάτης απείλησε δύο φορές. Στην πρώτη του προσπάθεια, ο Μπρακάλι έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του έξω από την περιοχή, ενώ αργότερα αφού πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Κούσα σούταρε άουτ.
Τελικά, οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

To δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Σέποβιτς να πιάνει ένα όμορφο σουτ έξω από την περιοχή και τον Μπρακάλι να πέφτει και να διώχνει σε κόρνερ.
Λίγα λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Ρομπέρτο να σταματήσει τον Καμαρά που πήγε να απειλήσει με πλασέ μέσα από την περιοχή.
Στο 58' ο Ολαϊτάν βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά το πλασέ του έφυγε άουτ. Όμως πάνω στο σουτ του ο Μπικέι τον βρήκε άσχημα και κατά την πτώση του στο χορτάρι χτύπησε τον Μπρακάλι στο πρόσωπο, που ευτυχώς δεν χτύπησε.
Δύο λεπτά αργότερα, ο Μίτσελ πέρασε τον Νέλσον Βαλντέζ στο ματς, με τον Παραγουανό μάλιστα δευτερόλεπτα από την είσοδό του να θέλει λίγο να σκοράρει, όμως για λίγο δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή, μέσα από τη μικρή περιοχή.
Τελικά, οι "ερυθρόλευκοι" πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Κάμπελ να μετουσιώνει σε γκολ το πέναλτι που έκανε ο Μπακάκης αφού βρήκε την μπάλα μέσα στην περιοχή με το χέρι.
Eτσι, ο Ολυμπιακός έκανε το 11/11 στην έδρα του για το πρωτάθλημα και έφτασε τους 62 βαθμούς συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία του.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο (71’ Μασάντο), Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Χολέμπας, Σάμαρης, Μανιάτης, Ολαϊτάν, Κάμπελ, Σαβιόλα (59’ Ιμπαγάσα), Σέποβιτς (59’ Βαλντέζ).
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κουτρουμάνος (68’ Καλί), Κούσας, Μπικέι, Άνεν, Καμαρά, Θεοδωρίδης (74’ Θεοδωρίδης), Γοδόι, Σφακιανάκης (78’ Μπόγιοβιτς), Γκάλο, Μπακάκης.

woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: