6.10.10

'Ερχεται το uΜan...


Μετά την διαφαινόμενη αποτυχία του big brother(που θυμηθείτε με θα πέσει στα μονοψήφια) το mega ετοιμάζεται πυρετωδώς για το uman με παρουσιαστή τον Δημήτρη Oυγγαρέζο .
Ηδη απο σήμερα είναι διαθέσιμο το site του παιχνιδιού και δέχεται τις αιυήσεις συμμετοχών των παικτών.
Στο uMan, δώδεκα παίχτες θα πρέπει να μείνουν σε ένα, αρχικά, άδειο εργαστήριο, για 45 ημέρες. Στον μεγάλο...
τελικό, το κοινό θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο νικητής του παιχνιδιού που θα κερδίσει 30.000€!

Οι δώδεκα αυτοί uMan θα ξεκινήσουν τη ζωή τους στο εργαστήριο χωρίς ονόματα, ρούχα, προσωπικά αντικείμενα, έπιπλα, συσκευές. Θα έχουν μαζί τους μόνο τη στολή και το… χρώμα τους, το οποίο από την έναρξη του παιχνιδιού και μετά θα είναι και το όνομά τους: ο κόκκινος uMan, ο πράσινος uMan κτλ.

Τίποτα δε θα γίνεται ή δε θα μπαίνει στο σπίτι χωρίς την απόφαση των θεατών. Εκείνοι θα αποφασίζουν ποιος uMan θα φάει και τι, που θα κοιμηθεί και με ποιον, τι τιμωρία θα του επιβληθεί ή τι επιβράβευση θα εισπράξει για τη συμπεριφορά του, ποια έπιπλα και συσκευές θα μπουν στο σπίτι και με τι σειρά, τι χρώματα θα βαφτούν οι τοίχοι και από ποιον. Στην κυριολεξία εκατοντάδες αποφάσεις θα παίρνονται καθημερινά για ό,τι μπορείς να φανταστείς.

Ποιος θα δει τη μητέρα του; Ποια θα αναγκαστεί να κάνει κρύο ντους στη μέση της νύχτας;

Οι θεατές θα αποφασίζουν πρακτικά για τα πάντα! Από το πιο μικρό έως το μεγαλύτερο.

Οφείλω να ομολογήσω οτi είναι από τα σκληρότερα ριάλιτι που έχουν παιχθεί στην ελληνική τηλεόραση και θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Το πρόγραμμα πρόκειται να μεταδοθεί στο β μισό της σεζόν αντικαθιστώντας το master chef , ενω το κανάλι διατείνεται οτι δεν είναι και τόσο σκληρό το ριάλιτυ , όσο φαίνεται , αλλά θα είναι χιουμοριστικό και διασκεδαστικό!

MEGA...λλη αλλαγη φιλοσοφίας ........ για το μεγάλο κανάλι

Μediaka Nea

Δεν υπάρχουν σχόλια: