31.10.10

Ο ρουφιάνος...

Του Χρήστου Ξανθάκη
ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ τους με τον Προβόπουλο στην ΕΡΤ, έχουν και τους ρουφιάνους να τους φέρνουν την αστυνομία στο Ραδιομέγαρο! Εντάξει, τη δημοτική αστυνομία, μιλάμε για πιο light καταστάσεις, αλλά και πάλι δεν τους καταπίνεις και τόσο εύκολα τους ένστολους.

Συνέβη την περασμένη Τρίτη το πρωί, όταν έκπληκτοι οι εργαζόμενοι αντίκρισαν στον τρίτο όροφο του κτιρίου μια...

...ομάδα δημοτικών αστυνομικών από την Αγία Παρασκευή. «Ποιος είναι ο κύριος προϊστάμενος εδώ πέρα;» ζητούσαν να μάθουν οι μουσαφίρηδες, «Και τι τον θέλετε δηλαδή τον κύριο προϊστάμενο;» απαντούσαν οι παριστάμενοι. Εν τέλει, διευκρινίστηκε ότι κάποιο καλό παιδί είχε καρφώσει στους αγιοπαρασκευιώτες φύλακες της τάξης ότι στο Ραδιομέγαρο καπνίζουν ως άλλοι θερμαστές Γουίλι και αυτοί αποφάσισαν να αναλάβουν δράση. Αποτέλεσμα; Μια σειρά από πρόστιμα, 500 ευρώ για τον «κύριο προϊστάμενο» και από 50 ευρώ για όσους φουμαδόρους συνελήφθησαν επί το έργον.

Το ωραίο; Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής (που αναζητήθηκε αλλά δεν βρέθηκε την ώρα της επέμβασης) είχε φιλοξενηθεί σε πάνελ της ΕΡΤ προ δεκαημέρου! Οσο για τον ρουφιάνο, οι θεριακλήδες της ΕΡΤ απειλούν: Εμείς πληρώνουμε πρόστιμα για το κάπνισμα, αλλά αυτός θα γίνει καπνιστός...
Μέσα και media-Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια: