30.10.10

Γιουσουφάκια του Ψυχάρη...

kourdistoportocali.com
Ευλαβικοί προσκυνητές του Σταύρου Ψυχάρη, του Γιώργου Μπόμπολα, του Θέμου Αναστασιάδη και των...

υπολοίπων βαρόνων των ΜΜΕ, οι κορυφαίοι πολιτικοί μας.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες η ιδέα της διακαναλικής συνέντευξης ήταν του Σταύρου Ψυχάρη.

Ο φερόμενος ως ισχυρός άνδρας-η καρδούλα του το ξέρει-του ΔΟΛ, είπε στον Παπανδρέου τον οποίο επισκέφτηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, ότι πρέπει να εμφανισθεί σκληρός και με θεληματικό πηγούνι-σαν τον Ρόμπερτ Μίτσαμ- στους πολίτες και να θέσει το εκβιαστικό δίλημμα των εθνικών εκλογών σε περίπτωση που οι Πασόκοι υποψήφιοι πάρουν τον πούλο στις δημοτικές.

Ο Ψυχάρης εισιγήθηκε την επιθετική πολιτική στον Γιώργο, γιατί θέλει να τον ξεφορτωθεί μια ώρα αρχύτερα, όπως έκανε και με τον Καραμανλή που κρύβεται σαν φοβισμένο κουνάβι στην Ραφήνα.

Ο Ψυχάρης του οποίου τα πρωτοσέλιδα όλοι ενθυμούμεθα-ειδικά τη περίοδο που ο Γιώργος κόντρα στον Βενιζέλο διεκδικούσε το Πασόκ, παίζει σαν χάντρες στο κομπολόι του, τους λιπόψυχους πολιτικούς μας οι οποίοι σαν γιουσουφάκια έτοιμα από καιρό αναζητούν στους νταβατζήδες τη σωτηρία τους.

Είδαμε για παράδειγμα τον Αντωνάκη τον Σαμαρά να σπεύδει μαζί με το επιτελείο του, να υποβάλλει τα σέβη του στον Ψυχάρη (ένθετη φωτό) με του που κέρδισε τη Ντόρα.

Όπως επίσης και τον Ραγκούση να γευματίζει παρέα με τον Πεταλωτή με το δίδυμο Ψυχάρη-Μεμή -σαν τους αδελφούς Κατσάμπα κυκλοφορούν αυτοί οι δυο τελευταία.

Τα ραντεβού του Ψυχάρη με τον Γιωργάκη, τον Αντωνάκη, τον Τζον Μπόυ Πεταλωτή και τον Ραγκούση (η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στο Fimotro), έδωσε τη δυνατότητα στον Ψυχάρη που βρέθηκε πρόσφατα στο Λουγκάνο της Ελβετίας να υποστηρίζει και με το δίκιο του, ότι οι κορυφαίοι πολιτικοί μας βαράνε προσοχές μπροστά του.

Και να σκεφθεί κανείς ότι ο ίδιος ο Ψυχάρης τα τελευταία χρόνια τρώει κυκλοφοριακά τις σκόνες των αντιπάλων του νταβατζήδων. Το άλλοτε κραταιό κυριακάτικο «ΒΗΜΑ» πολύ σπάνια πλέον πια βρίσκει το δρόμο για τη κορυφή, ενώ είναι θέμα ελάχιστου χρόνου να κλείσει το ημερήσιο "ΒΗΜΑ"…

Δυστυχώς οι επιδέξιοι Πασόκοι, δεν έβαλαν μυαλό από τη κατάντια του Καραμανλή...

Δεν υπάρχουν σχόλια: