30.10.10

Ο Δημ. Κελάφας στην πλ. Αγίας Τριάδας"Είμαι συγκινημένος γιατί από δω ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα"...


kourdistoportocali
Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην πλατεία της Αγ. Τριάδας παρευρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Δημήτρης Κελάφας το βράδυ της Πέμπτης 21 Οκτωβρίου. Φθάνοντας, χαιρέτησε όλους τους παρευρισκόμενους προσωπικά και φυσικά τους δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους του συνδυασμού του, ¨ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ¨, που τον στηρίζουν σε ...


όλες του τις περιοδείες και συγκεντρώσεις.
Ο Δ.Κελάφας συζήτησε με τους παρευρισκόμενους για τα προβλήματα που υπάρχουν στην πόλη του Περιστερίου αλλά και δέχθηκε ιδέες και σκέψεις για το πώς το Περιστέρι μπορεί να αναγεννηθεί. Στη συνέχεια προχώρησε σε μια σύντομη ομιλία όπου ευχαρίστησε όλους τους περιστεριώτες που τον στηρίζουν όπου βρεθεί, ενώ χαρακτήρισε φανταστικό το γεγονός ότι σε εγκαίνια ενός εκλογικού κέντρου του συνδυασμού του υπήρχε πλήθος κόσμου.
Ιδιαίτερα συγκινημένος φάνηκε ο κ. Κελάφας τη στιγμή που μιλούσε για την περιοχή της Αγ. Τριάδας. Χαρακτηριστικά είπε: « Eίμαι βαθύτατα συγκινημένος γιατί από αυτή την περιοχή έχει αρχίσει η επαγγελματική μου καριέρα και με έχει στηρίξει πολλές φορές».
Νωρίτερα , ο Δημήτρης Κελάφας πραγματοποίησε μεγάλη περιοδεία στις γειτονιές της Αγ.Τριάδος όπου είχε συζήτηση με τους κατοίκους, για τους ίδιους και για τα προβλήματα της περιοχής και φυσικά δέχθηκε τις καλύτερες ευχές για τις επερχόμενες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: