30.10.10

Απίστευτη "δημοσιογραφική" γκάφα: Πέθαναν τον... Παπούλια...

Από το πρωί ορισμένα ηλεκτρονικά ΜΜΕ (κυρίως ενημερωτικές ιστοσελίδες) επέμεναν ότι έχει γίνει εισαγωγή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, με διανθισμένα άρθρα με τις...

γνωστές δημοσιογραφικές κοινοτυπίες περί πανελλήνιας συγκίνησης, μεγάλης μάχης για τη ζωή κλπ.

Το πράγμα όμως άρχισε να μπερδεύεται μετά το μεσημέρι καθώς οι γιατροί του νοσοκομείου επιβεβαίωσαν ότι όντως εισήλθε ο κ. Παπούλιας στη εντατική του νοσοκομείου, ωστόσο δεν επρόκειτο για τον Κάρολο Παπούλια!

Στους... κανονικούς δημοσιογράφους που τηλεφώνησαν για κάθε ενδεχόμενο οι αρμόδιοι απάντησαν με βεβαιότητα ότι πρόκειται για συνωνυμία.

Εν τω μεταξύ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας δέχθηκε σήμερα τον Υπουργό των Εξωτερικών της Σλοβενίας Σάμουελ Ζμπόγκαρ, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα και θα μετάσχει την Κυριακή, στο Μαραθώνιο για τα 2500 χρόνια από τη Μάχη του Μαραθώνα. «Πρέπει να σας συγχαρώ. Έμαθα κάτι που με χαροποίησε πολύ, ότι θα λάβετε μέρος σε μια ιστορική διαδρομή. Σας ζηλεύω. Έκανα και εγώ πρωταθλητισμό, αλλά τους μαραθωνοδρόμους τους θεωρώ κάτι πέρα από τα ανθρώπινα όρια», τόνισε ο Κ. Παπούλιας, υποδεχόμενος το σλοβένο Υπουργό. «Έχω κάνει τέσσερις μαραθώνιους, αλλά είναι μια μοναδική ευκαιρία αυτή που προσφέρεται τώρα, η κλασσική διαδρομή για την επέτειο των 2500 χρόνων από την εποχή που έγινε και για αυτό σκέφτηκα να επωφεληθώ από την ευκαιρία αυτή», απάντησε ο κ. Ζμπόγκαρ.

Μετά την συνάντηση με τον Σλοβένο ΥΠΕΞ, προφανώς ο κ Παπούλιας σκέφθηκε ..."Δεν πετάγομαι μέχρι την εντατική του Αττικού νοσοκομείου" ! ...
theinsider.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: