28.10.10

Κυβερνητικά στελέχη χρεώνουν στον Ραγκούση επικοινωνιακές αστοχίες...


και επιστροφή στους πολίτες του αισθήματος ανασφάλειας...
Στη γωνία περιμένουν οι περισσότεροι υπουργοί της κυβέρνησης, αλλά και πολλά στελέχη της Ιπποκράτους τον υπερ-υπουργό και συντονιστή της κυβέρνησης, Γιάννη Ραγκούση. Αν και οι περισσότεροι κάθονται σούζα (!) μπροστά του, πίσω του τα καταμαρτυρούν τα μύρια όσα! Του χρεώνουν κακές επικοινωνιακές επιλογές που πιθανότατα αποβούν εις ...
βάρος του Πασοκ στις προσεχείς εκλογές, αλλά κυρίως το αίσθημα ανασφάλειας που επέστρεψε – όχι ότι έφυγε ποτέ – στους πολίτες για το μέλλον τους. Αρκετοί υπουργοί και στελέχη του κόμματος διαπιστώνουν ότι έχει επιστρέψει στον κόσμο - από κει που το ήλεγχαν, ένα κλίμα διάχυτης ανασφάλειας στους πολίτες για την οικονομία που θυμίζει έντονα τις ημέρες της προηγούμενης άνοιξης. Μάλιστα κάποιοι το προχωράνε, θεωρώντας ότι τα μηνύματα ανασφάλειας που κυρίευσαν ξανά τους πολίτες, θα επηρεάσουν πάλι την εικόνα μας στο εξωτερικό, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Εντολή εξετελέσθη - οι υπουργοί ξανά στα «παράθυρα»
Ωστόσο μέσα σε κλίμα διχογνωμίας, κυβέρνησης – Ιπποκράτους, ως προς τις επικοινωνιακές στοχεύσεις, μία εβδομάδα πριν τις περιφερειακές εκλογές, οι πιέσεις του Μαξίμου και του συντονιστή υπερ- υπουργού απέδωσαν και τα κυβερνητικά στελέχη άρχισαν να βγαίνουν στα παράθυρα των κεντρικών δελτίων ειδήσεων προκειμένου να υποστηρίξουν το μήνυμα του Γ. Παπανδρέου στην διακαναλική, αλλά και τους υποψήφιους του κόμματος. Θυμίζουμε ότι μέχρι την περασμένη Δευτέρα (όπως είχαμε αναφέρει σε σχετική ανάρτηση) υπήρχε πλήρης απροθυμία να εκτεθούν στις τηλεοράσεις για επιλογές τις οποίες και οι ίδιοι αμφισβητούν.
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: