28.10.10

Ο αναμάρτητος, μεγάλος ρεπόρτερ, Οικονόμου...

Τα'βαλαν με το Παπαδάκη εκθειάζοντας την δική τους δεινότητα στο ρεπορτάζ...
Κατ' αρχήν είχαν άδικο.
Κι από την άλλη, αν δεν είχαν την τύχη να πάρουν την εκπομπούλα εκείνη στην εύφορη κοιλάδα των τεμπέληδων της Δημόσιας τηλεόρασης, ποιος θα μίλαγε σήμερα- και με τι δείγματα γραφής- για τους "σπουδαίους" ρεπόρτερ Βασίλη Λυριτζή και Βασίλη Οικονόμου.?
"Πρώτα...
διασταυρώνουμε από δυο και τρεις πλευρές την είδηση, και μετά την βγάζουμε στον αέρα. Τουλάχιστον 20 χρόνια κάνουμε ρεπορτάζ" , είπε ο Οικονόμου. Σιγά τρομάξαμε . Σε ποιο ρεπορτάζ και σε ποιο Μέσο. Μήπως τα μπερδεύει με το πουλ-μουρ της εκπομπούλας? Ο Παπαδάκης έβγαλε ένα αξιωματικό - Διοικητή- της Πυροσβεστκής που μίλησε-χωρίς - να πει ονόματα γα δυο νεκρούς από παράσυρση χειμάρρου στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.
Φυσικά ήταν τραγικό λάθος. Αλλά ο Παπαδάκης πως να το τσεκάρει όταν αυτό γίνεται σε ζωντανή συνομιλία στον αέρα, και μάλιστα με κάποιον καθ' υλην , υποτίθεται, αρμόδιο. Μέγα θέμα από τους Λυριτζήδες κι από άλλους άσχετους στο ρεπορτάζ.
Βλέποντας όμως τις εικόνες, το θέμα δεν ήταν στη μαλ...ια του Πυροσβέστη, αλλά στο τρόπο που δεν μπόρεσαν , και μάλιστα άνδρες εκπαιδευμένοι προς τούτο,να σώσουν ένα πολίτη σε μισό γόνατο νερό.
Πράγμα που το' κανε ένα Δήμαρχος με ένα άλλο πολίτη, μπροστά στα μάτια τους....

Δεν υπάρχουν σχόλια: