2.1.23

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Φοίβος Δεληβοριάς...


Δημήτρης Κανελλόπουλος

Αλλαγή χρόνου έκανα μπροστά στην τηλεόραση. Ημασταν με τον στιχουργό Κώστα Φασουλά σε ένα σπίτι στο Παγκράτι, με πολύ κόσμο, αλλά μετά τις 11 πήραμε τα ποτά μας οι δυο μας και αποφασίσαμε να κάτσουμε στον καναπέ κάνοντας τηλεοπτική κριτική. Μέχρι εκείνη την ώρα ακούγαμε... Γαλάνη από το Χάραμα (εγγυημένη μουσική). ΕΡΤ βάλαμε, τα ιδιωτικά δεν βλέπονται ούτε στο ζάπινγκ. Στην ΕΡΤ2 έδειχνε live τη γιορτή από το ΚΠΙ Σταύρος Νιάρχος (πολύ καλή γιορτή). Είχα αλλάξει μία φορά χρόνο εκεί κάτω και ήταν ωραία, αλλά τότε έπαιζαν κάποιοι djs, ενώ προχθές έπαιζε η... Αλέξια.

Το σόου ωστόσο ήταν στην ΕΡΤ1, τόσο από το στούντιο όσο και από τη live αναμετάδοση της αλλαγής του χρόνου από το Σύνταγμα. Εκεί Φραγκούλης, Περρής, Σεργουλόπουλος, Μελιτά (ποια είναι αυτή θα πείτε και σωστά) και Μπακογιάννης έμοιαζαν σαν καρικατούρες μπροστά σε ένα απροσδιόριστου τύπου κοινό το οποίο, όπως φαινόταν, δεν συμμετείχε ούτε στο ελάχιστο.

Στο στούντιο τώρα είχαμε ένα σόου που γυρίστηκε πριν από 15 ημέρες περίπου. Ηταν ένα «Στην υγειά μας» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο οικοδεσπότη και τους Χρήστο Νικολόπουλο, Νίκο Πορτοκάλογλου και Φοίβο Δεληβοριά ως βασικούς συνοδοιπόρους του. Δηλαδή όσοι έχουν εκπομπές στην ΕΡΤ μαζεύτηκαν μαζί κι έκαναν και την πρωτοχρονιάτικη εκπομπή. Για overdose. Ο Νικολόπουλος διαθέτει πάρα πολλά τραγούδια. Ο Πορτοκάλογλου βασιλεύει στην ΕΡΤ τα χρόνια της Νέας Δημοκρατίας. Και ο Φοίβος έδειχνε εμφανώς να βαριέται και να δυσανασχετεί ίσως γιατί καταλαβαίνει ότι πρέπει να κάνει λίγο κράτει γιατί αρχίζει να γίνεται τηλεοπτικός μαϊντανός.


Ασχετο/σχετικό: στις 7 το πρωί δεν έβρισκες ταξί να γυρίσεις σπίτι από του Ψυρρή ούτε για δείγμα!

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: