23.10.20

Συναγερμός!...


Δεν είναι μόνο ο γραφικός Άδωνις, ο «αντιφασίστας» Μπογδάνος ή ο δικηγόρος των ακροδεξιών και των καθαρμάτων που σκότωσαν τον Ζακ Θάνος Πλεύρης.

Μας κυβερνά η πλέον ανιστόρητη κυβέρνηση. Μας κανοναρχούν, μας επιπλήττουν, μας... κουνούν καθημερινά το δάχτυλο οι νοσταλγοί της 4ης Αυγούστου και οι υμνητές της Χούντας των συνταγματαρχών.

Όλοι αυτοί οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι, το συνονθύλευμα ψεκασμένων ακροδεξιών στους οποίους στηρίχθηκε ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης αρχικά για να εκλεγεί πρόεδρος στη Νέα Δημοκρατία και μετά, με την καταλυτική βοήθεια των «πετσομένων» καναλιών, στην πρωθυπουργία. Κατασυκοφαντώντας πολιτικούς αντιπάλους, αλλοιώνοντας την πραγματικότητα, ζημιώνοντας τη χώρα.

Απολαύστε καθημερινούς διαλόγους στα κανάλια, με πρωταγωνιστές πρωτοκλασάτους υπουργούς της κυβέρνησης:

«Φταίει η συγκέντρωση για τη Χρυσή Αυγή στο Εφετείο για τον κορωνοϊό».

«Μην κάνετε κριτική στην εισαγγελέα της δίκης».

«Οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής να παραπεμφθούν στο πειθαρχικό γιατί κάνουν πολιτικές δηλώσεις».

Όλα στο μίξερ λοιπόν...

Η απογοήτευσή τους για το ιστορικό γεγονός της φυλάκισης των ναζί της Χρυσής Αυγής δεν κρύβεται, ενώ επιχειρείται με κάθε τρόπο να μην αναδειχτούν οι τεράστιες και αυταπόδεικτες ευθύνες της κυβέρνησης για την πανδημία. Για την αλματώδη εξάπλωση της πανδημίας ενοχοποιείται η τεράστια λαϊκή συγκέντρωση στο Εφετείο, όπου όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες, τηρώντας ευλαβικά τα μέτρα ασφαλείας, γιόρτασαν τη μεγάλη και ιστορική νίκη της Δημοκρατίας.

Το γεγονός ότι ολόκληρες περιοχές της χώρας, εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα (και από το Εφετείο), όπως η Καστοριά, η Κοζάνη, η Θεσσαλονίκη, τα Γιάννενα, η Λάρισα, οι Σέρρες, τίθενται στο επίπεδο συναγερμού 4, αποτελεί για την κυβέρνηση και τα ΜΜΕ ασήμαντη λεπτομέρεια.

Δεν είναι μόνο ο γραφικός Άδωνις, ο «αντιφασίστας» Μπογδάνος ή ο δικηγόρος των ακροδεξιών και των καθαρμάτων που σκότωσαν τον Ζακ Θάνος Πλεύρης...

Χθες, ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας περιέλαβε τους νέους (μαζί με τον «τηλε-συνδικαλιστή» της Ελληνικής Αστυνομίας Σταύρο Μπαλάσκα), υπονοώντας νέα σκληρά και στοχευμένα μέτρα περιορισμού.

Είναι ο εκπρόσωπος του Μητσοτάκη που, αφού μας ενημερώνει ότι εξετάζει... «συνεχώς την κατάσταση και με το ηλικιακό προφίλ αλλά και τις εστίες διασποράς», αποφαίνεται ότι, «άρα, συμπερασματικά (για την αλματώδη εξάπλωση της πανδημίας), δεν είναι ούτε στα σχολεία ούτε στα μέσα μεταφοράς η μεγαλύτερη ανησυχία»!

Αναζητούνται επειγόντως μέτρα και πολιτικές. Ο κυβερνητικός ιός έχει ξεπεράσει προ πολλού τα επίπεδα συναγερμού!...

Ανδρέας Πετρόπουλος

ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: