30.10.20

Δε θα τον εκπλήξουν οι κάλπες…


Μία ενδιαφέρουσα πολιτική εκτίμηση εξέφρασε χθες, μιλώντας στην ιστοσελίδα ieidiseis.gr ο τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς δε θα... εκπλησσόταν αν η κυβέρνηση προσέφευγε σε πρόωρες εκλογές!

«Η κυβέρνηση θα έρθει πολύ σύντομα αντιμέτωπη με τα αποτελέσματα των καταστροφικών της πολιτικών. Η κοινωνία μας βιώνει μια υγειονομική κρίση που συνοδεύεται από τεράστιες επιπτώσεις και στην οικονομία. Ενώ την ίδια στιγμή αυξάνεται και η ένταση στα εθνικά μας ζητήματα. 

Η κυβέρνηση έχει επιλέξει να τα αντιμετωπίσει όλα αυτά όχι βάσει ενός σχεδίου προστασίας της κοινωνίας, αλλά μόνο με επικοινωνιακά στρατηγήματα», επισήμανε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει: 

«Σε αυτό το πλαίσιο και με το δεδομένο των ανεύθυνων crash test περί πρόωρων εκλογών στα οποία υπέβαλλε την κοινωνία μόλις πριν λίγους μήνες, εν μέσω πανδημίας, δεν θα με εξέπληττε μια πρόωρη προσφυγή στις κάλπες». 

Το ενδιαφέρον είναι πως, όπως πληροφορείται ο Neo, o Χαρίτσης δεν είναι ο μόνος στην Κουμουνδούρου που δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει εκλογικό σχεδιασμό…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: