17.10.20

Στ. Κοντονής: Από τον Οκτώβρη του 2019 στον Οκτώβρη του 2020...



«Εγώ το είχα διαπιστώσει από τον καιρό που ήμουν υπουργός Δικαιοσύνης. Μου είχε κάνει εντύπωση ότι το βράδυ υπήρχαν τοποθετήσεις από την πλευρά του κ. Μαρινάκη και το πρωί ερχόντουσαν ως τοποθετήσεις της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν την αγαπάει απλά τη Ν.Δ. ο κ. Μαρινάκης, αλλά τη χρηματοδοτεί. Αν... τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη τα πλήρωνε ο κ. Σαββίδης, τι θα λέγατε; Τι θα λέγανε ο κ. Μαρινάκης και οι εφημερίδες που πρόσκεινται σε αυτόν; Για σκάνδαλο πρώτου βαθμού. Βλέπω τον κ. Μαρινάκη με ιδιαίτερη ζέση να παίρνει τη μία μετά την άλλη τις εφημερίδες και τώρα μπαίνει και στην τηλεόραση, και είναι δικαίωμά του, και με τη Nova. Γιατί γίνεται αυτή η προσπάθεια; Δεν ξέρω, θα υπάρξει στο τέλος και καμιά εφημερίδα που δεν θα την έχει πάρει ο κ. Μαρινάκης ή που δεν θα την επηρεάζει; Εδώ μπορεί να υπάρξει νόθευση του ανταγωνισμού» (16.10.2019 Συνέντευξη Σ.Κ. στο SDNA)

Αυτά έβλεπε τότε ο πρώην υπουργός, μέχρι που ένα χρόνο μετά αποφάσισε να επιτεθεί στο κόμμα του με σκαιότατους χαρακτηρισμούς, με αποτέλεσμα το μονόδρομο της διαγραφής του.
 Σήμερα ανοίγει την καρδιά του στην μεγαλόθυμη εφημερίδα του «χρηματοδότη» της Ν.Δ. Βαγγέλη Μαρινάκη και μιλάει για την ανάξια και ψευδόμενη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, τους μηχανισμούς και τις εσωκομματικές διαμάχες.

Οι καιροί αλλάζουν...

Α.Ψ.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: