30.4.15

Ξαναπήγε στα Εξάρχεια ο Βαρουφάκης...

Ξαναπήγε (για ποτό) στα Εξάρχεια ο Βαρουφάκης - MediaΛίγες ώρες μετά την επίθεση εναντίον του σε εστιατόριο στα Εξάρχεια, ο υπουργός επέστρεψε στην περιοχή, αλλά αυτή τη φορά για να...
πιει ένα ποτό.
Σε συζήτηση που είχε ο υπουργός με κοινοβουλευτικούς συντάκτες αποκάλυψε ότι χθές πήγε στα Εξάρχεια για ένα ποτό, μάλιστα είπε ότι δεν έκατσε για φαγητό στην περιοχή γιατί ήταν πολύ κουρασμένος. Σε διάλογο που είχε ο υπουργός με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη, ο τελευταίος σε χαλαρή διάθεση του πρότεινε κάθε φορά που πηγαίνει στην γειτονιά του να τον παίρνει τηλέφωνο, για να λάβει την απάντηση από τον Γιάνη Βαρουφάκη ότι  «τα Εξάρχεια είναι και δική μου γειτονιά αν και τώρα μένω στην Πλατεία Μαβίλλης».

Νωρίτερα ο υπουργός μιλώντας στη Βουλή ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για τη συμπαράσταση. «Ευχαριστώ για τα λόγια συμπαράστασης. Όλοι μας είμαστε ταγμένοι στον δύσκολο αγώνα και στην τεράστια ανάγκη που υπάρχει να μην ψάχνουμε εύκολες λύσεις για τα θέματα της βίας. Η λύση δεν είναι η άτακτη φυγή, ούτε το άβατο ούτε η βίαιη καταστολή της βίας», ήταν το σχόλιο του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη για το επεισόδιο στα Εξάρχεια. 
topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: