30.4.15

Προς αναβολή το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ;...

Το ακριβές χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και την εκλογή νέου προέδρου, αναμένουν σήμερα από τη συνεδρίαση της Συντονιστικής Γραμματείας της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου στις...
έντεκα το πρωί, τα στελέχη του κόμματος.

Αιτία, η φημολογία που κυκλοφόρησε το τελευταίο διάστημα περί αναβολής του συνεδρίου, που κανονικά έχει προγραμματιστεί για τις 15-17 Μαΐου, προκαλώντας έντονη ανησυχία σε πολλούς από τους ενδιαφερόμενους για την ηγεσία. 

Συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου, πάντως, διαβεβαιώνουν ότι στον βαθμό που θα υπάρξει μία αναβολή, δεν θα είναι μεγαλύτερη από το διάστημα μίας εβδομάδας, και αυτό μετά από εισήγηση της ΕΚΑΠ και για απολύτως διαδικαστικούς λόγους. 

Ο ίδιος ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μάλιστα, φέρεται να διαμηνύει πως δεν επιθυμούσε καν αυτή την μικρή αναβολή, ακριβώς για να μην φουντώσουν τα σενάρια που τον θέλουν να επιδιώκει να παραμείνει στην ηγεσία του κόμματος. 

Στο παρασκήνιο, πάντως, δεν είναι λίγα τα στελέχη που φοβούνται ότι άσχετα από τον προγραμματισμό και τις επιθυμίες της Χαριλάου Τρικούπη, δεν αποκλείεται να …τους προλάβουν οι εξελίξεις, τόσο τους ίδιους, όσο και τη διαδικασία ανασυγκρότησης του χώρου.
Διαβάστε περισσότερα εδώ...
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: