30.4.15

Πώς ο Κοτζιάς "πάτησε στον λαιμό" τον Κυριάκο Μητσοτάκη...

Δείτε πώς ο Κοτζιάς «πάτησε στον λαιμό» τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ξεκινήσει διάφορες "σταυροφορίες", μία από αυτές είναι και η "αποκάλυψη" των διορισμών συγγενών και φίλων της κυβέρνησης σε δημόσιες θέσεις.

Προφανώς και σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η...
νέα κυβέρνηση δεν πρέπει να τοποθετήσει δικούς της ανθρώπους στα πόστα, πρέπει να συνεχίσει να κυβερνά με τους μνημονιακούς συνεργάτες που διόρισε ή επέλεξε η συγκυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ.

Τέλος πάντων, αυτός ο άνθρωπος που δεν γνωρίζει και δεν άκουσε ποτέ και τίποτα από οικογενειοκρατία (το γεγονός ότι αυτός και η αδελφούλα του είναι αμφότεροι βουλευτές, ο ανιψιός του Περιφερειάρχης και ο μπαμπάς του πρώην πρωθυπουργός, με το σόι του να μας κυβερνά εδώ και 130 χρόνια), προφανώς και αποτελεί ασήμαντη λεπτομέρεια.

Η δική του οικογένεια βλέπετε είναι "αγία", έχει "κληρονομικό δικαίωμα" στην εξουσία, δεν είναι "παρακατιανή" σαν τις άλλες… Ε Κυριάκο, έτσι νιώθεις;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λοιπόν, ανάρτησε ένα "γράφημα", σχολιάζοντας τους διορισμούς συγγενών υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ σε κρατικές ή άλλες κυβερνητικές θέσεις.

"Για την κυβέρνηση ο βαθμός συγγένειας μάλλον μετράει περισσότερο από την αξιολόγηση" έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης (αυτός που -ξαναλέμε- δεν ξέρει τίποτα από οικογενειοκρατία).


Στο γράφημα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας συμπεριέλαβε και τον διορισμό του Θόδωρου Μητράκου, υποδιοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, προσδιορίζοντάς τον ως γαμπρό του Νίκου Κοτζιά.

Άμεση ήταν η απάντηση του υπουργού Εξωτερικών, ο οποίος απάντησε σε έντονο ύψος στις καταγγελίες του πρώην υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

"Να καταθέσεις πιστοποιητικό γάμου της κόρης μου με πρόσωπο που επικαλείσαι που ταχα διορίστηκε επί τουτου. Αλλιώς είσαι συκοφάντης", απάντησε μέσω twitter ο κ. Κοτζιάς στον κ. Μητσοτάκη.

Κατά πληροφορίες η θυγατέρα του υπουργού Εξωτερικών είναι διαζευγμένη.

Εμείς ένα σχόλιο μόνο θα (ξανα)κάνουμε. Αυτά περί οικογενειοκρατίας Κυριάκο, άσε να τα λέει κανένας αυτοδημιούργητος! ΟΚ; Άντε παλικαράκι μας…
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: