28.2.13

Padre Georg> Ιδού ο έρωτας του Πάπα!...


kourdistoportocali

Tελειωμό δεν έχουν τα σενάρια συνωμοσίας από τη στιγμή που ο Πάπας Βενέδικτος ανακοίνωσε την παραίτησή του. Τελευταίο, αυτό που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες ο ... διάσημος μπλόγκερ Αντριου Σάλιβαν, ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζει πως ο Πάπας είναι γκέι και μάλιστα πολύ ερωτευμένος με τον πιο... όμορφο άνδρα του Βατικανού.

Ο Αντριου Σάλιβαν, συγγραφέας, αρθρογράφος, πολιτικός σχολιαστής και διάσημος μπλόγκερ της Βρετανίας καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο Πάπας Βενέδικτος είναι γκέι και σφοδρά ερωτευμένος με τον ομορφότερο άνδρα του Βατικανού, ακολουθώντας τον εξής συλλογισμό: Ο Πάπας αν και παραιτείται δεν αποσύρεται σε κάποιο σπίτι, αλλά θα εξακολουθήσει να ζει στο Βατικανό. Οχι μόνος του, αλλά με τον ομορφότερο άνδρα του Βατικανού, που δεν είναι άλλος από τον έμπιστο γραμματέα του και αρχιεπίσκοπο Γκέοργκ Γκάσγουεϊν, ο οποίος φημίζεται για την ομορφιά του και ο οποίος μάλιστα πρόσφατα είχε γίνει εξώφυλλο στο Vanity Fair.

Μάλιστα, ο Αντριου Σάλιβαν χρησιμοποιεί τη φωτογράφιση του Αρχιεπισκόπου στο Vanity Fair για να στοιχειοθετήσει τους ισχυρισμούς του και παραθέτει και τη φωτογράφιση του Γκέοργκ Γκάσγουεϊν στο περιοδικό, τον οποίο πολλοί παρομοιάζουν με τον Τζορτ Κλούνεϊ.

Ο διάσημος μπλόγκερ, λοιπόν αναρωτιέται εάν είναι φυσιολογικό για έναν ηλικιωμένο άνδρα να συνεχίσει να ζει κοντά σε έναν όμορφο και νεώτερο αρχιεπίσκοπο ενώ έχει την επιλογή να απομακρυνθεί από όλα όσα του θυμίζουν το αξίωμα που κατείχε.

.

http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: