28.2.13

Παράταση στην τροπολογία για το γένος...



Την ερχόμενη εβδομάδα και σε άλλο νομοσχέδιο θα κατατεθεί η τροπολογία που προώθησαν 84 βουλευτές της ΝΔ και προβλέπει την επαναφορά του γένους ως ... προϋπόθεση για την εισαγωγή στις αστυνομικές και στρατιωτικές σχολές.
Όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Τραγάκης η τροπολογία, που είχε κατατεθεί στην κύρωση συμφωνίας Ελλάδας-Νιγηρίας, θα κατατεθεί στο αμέσως επόμενο νομοσχέδιο.

Η Εύη Χριστοφιλοπούλου δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν αποδέχεται την τροπολογία, χαρακτηρίζοντάς την μικρόψυχη και φοβική ενώ και ο Γιώργος Κυρίτσης εξέφρασε την αντίθεση της ΔΗΜ. ΑΡ με την πρόταση των βουλευτών της ΝΔ.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος άφησε αιχμές ότι η τροπολογία εντάσσεται σε μικροκομματικό σχεδιασμό, επισημαίνοντας ότι θα μπορούσε να έχει κατατεθεί στην πρόταση νόμου που έχει υποβληθεί από το κόμμα του για την ιθαγένεια. Δήλωσε σύμφωνος με το περιεχόμενο της πρότασης αλλά συμφώνησε με την απόσυρση της τροπολογίας λέγοντας ότι η συζήτησή της θα παραβίαζε τον Κανονισμό.

Σύμφωνος με την τροπολογία δήλωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης από τη Χρυσή Αυγή ενώ εκτίμησε ότι αποσύρθηκε επειδή "ο πρωθυπουργός άγεται και φέρεται από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ".

ΑMΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: