28.2.13

Ελένη Παπαγεωργοπούλου: Ο σύζυγός μου ο τιμιότερος στον κόσμο!...

Η σύζυγος του πρώην Δημάρχου Θεσσαλονίκης αποκαλύπτει ποιόν εννοούσε ο σύζυγός της όταν είπε «κάποιοι θα πεθάνουν με τύψεις»...
Κάθε ευθύνη για την υπόθεση της υπεξαίρεσης στο δήμο Θεσσαλονίκης του καταδικασθέντος συζύγου της Βασίλη Παπαγεωργόπουλου αρνήθηκε η...
σύζυγός του Ελένη, χαρακτηρίζοντας την έρευνα που εντόπισε ένα εκατ. ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό του ως «κατάπτυστη».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ η κυρία Παπαγεωργοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά πως «η έρευνα που βρήκε ένα εκατ. ευρώ στο λογαριασμό του συζύγου μου ήταν κατάπτυστη» προσθέτοντας εμφατικά πως «εγώ ως οδοντίατρος θα έκανα καλύτερη. Απολύτως νόμιμα ήταν τα χρήματα. Στα 12 χρόνια δημαρχίας του δηλώσαμε 2.14 εκατ. ευρώ επίσημα».

«Επεσε θύμα, ο σύζυγός μου είναι διαμάντι, ο τιμιότερος άνθρωπος» συνέχισε η Ελένη Παπαγεωργοπούλου εξηγώντας πως «βρισκόμαστε σε τραγική θέση. Δεν συμμετείχε καθόλου σε όσα γίνονταν, δεν ήταν η δουλειά του, δεν έφτανε τίποτε από αυτά τα χαρτιά στο δήμαρχο ούτε υπέγραφε ποτέ τίποτε».

Για τις δηλώσεις του τότε ταμία του Δήμου Παναγιώτη Σαξώνη ότι έδινε χρήματα στον γενικό γραμματέα Μιχάλη Λεμούσια και αυτός τα έδινε στον τότε δήμαρχο, η Ελένη Παπαγεωργοπούλου δήλωσε ότι «ο Σαξώνης μπορεί να λέει ό,τι θέλει δεν έχει φέρει ούτε έναν μάρτυρα ούτε τους έχει δει κανείς μαζί».

Πρόσθεσε ότι όλοι οι ισολογισμοί του Δήμου Θεσσαλονίκης ήταν πλήρως τακτοποιημένοι και πέρασαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναγνωρίζοντας ότι πιθανώς πέρασαν με πλαστά έγγραφα.

Η κυρία Παπαγεωργοπούλου, λίγες ώρες μετά την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου σε βάρος του πρώην δημάρχου, μίλησε και στην τηλεόραση του Alpha, όπου εμφανώς ταραγμένη είπε πως «είναι η πρώτη φορά που χωρίζουμε ύστερα από 40 χρόνια», περιγράφοντας, παράλληλα, τις πρώτες στιγμές του κ. Παπαγεωργόπουλου στη φυλακή: «Θα βρίσκεται στο κελί των φυλακών Διαβατών μαζί με άλλους 9 έγκλειστους», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, η κυρία Παπαγεωργοπούλου χαρακτήρισε «κατάπτυστη» την κατάθεση του Γιάννη Μπουτάρη στο Δικαστήριο, ενώ ερωτηθείσα ποιους εννοούσε ο σύζυγός της στο τέλος της ακροαματικής διαδικασίας λέγοντας «κάποιοι θα πεθάνουν με τύψεις» είπε: «Εννοούσε την πολιτική αγωγή και τη διοίκηση Μπουτάρη»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: