27.2.13

Νίκος Σίμος: Ή εγώ ή ο Μπράμος! ...



Εν αναμονή εξελίξεων στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής...

«Πυρετός» στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής καθώς στη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου αναμενόταν να...

οριστικοποιηθούν η τοποθέτηση του Γιώργου Μπράμου στη θέση του γενικού διευθυντή Τηλεόρασης και η ανανέωση του συμβολαίου της Ελλης Στάη ως ΠΕΘ. Το πρόβλημα όμως είναι ότι στην τοποθέτηση Μπράμου αντιδράει, λέει, έντονα ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Νίκος Σίμος. Μάλιστα όπως γράφουν οι Τυπολογίες ο επιικεφαλής της κρατικής ραδιοτηλεόρασης απείλησε με παραίτηση στην περίπτωση που οριστεί ως γενικός διευθυντής τηλεόρασης ο Γιώργος Μπράμος.
Το προηγούμενο ΔΣ της ΕΡΤ όπου θα αποφασιζόταν η τοποθέτηση Μπράμου στη θέση του γενικού διευθυντή τηλεόρασης είχε αναβληθεί λόγω της νεροποντής - έτσι τουλάχιστον είχαν πει αρμοδίως..
οι άνθρωποι της ΕΡΤ...
Την ίδια ώρα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ απέστειλε η επιστολή-καταγγελία για την ΕΡΤ Α.Ε. προς το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ). Η καταγγελία αφορά τη μη καταβολή της νόμιμης αμοιβής για την εργασία που παρέχουν οι απασχολούμενοι κατά τις Κυριακές και τη μη καταβολή αμοιβής για υπερωριακή απασχόληση για τους μήνες Νοέμβριο 2012, Δεκέμβριο 2012 και Ιανουάριο 2013.


zoornalistas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: