27.2.24

Ο ρόλος της Πρώτης Κυρίας...


Η Μελάνια Τραμπ, πέρασε τα 4 χρόνια της παραμονής της στον Λευκό Οίκο διεξάγοντας… πόλεμο ενάντια στην κόρη του συζύγου της Ιβάνκα Τραμπ, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της New York Post. 

«Οι δυο τους επιδόθηκαν σε μια τετραετή αναμέτρηση δύναμης, για το ποια θα... είναι εκείνη που θα εκπληρώσει τον ρόλο της Πρώτης Κυρίας, τον οποίο και η Ιβάνκα ανέλαβε επειδή η Μελάνια δεν μετακόμισε αμέσως στην προεδρική έπαυλη κατά την έναρξη της θητείας του Ντόναλντ Τραμπ», αποκαλύπτει η αμερικανική εφημερίδα. 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, που επικαλείται ως πηγή το νέο βιβλίο της ανταποκρίτριας του Λευκού Οίκου, Katie Rogers, το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα ακόμη, η Μελάνια έπαιρνε διαλείμματα από αυτό τον «πόλεμο», μόνο για να επαναδιαπραγματευτεί το γαμήλιο συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τον σύζυγό της και πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.  

Από την πλευρά της, η Ιβάνκα φέρεται πως στόχευε να κάνει… «κατάληψη» στα διαμερίσματα της Πρώτης κυρίας, την περίοδο που η Μελάνια είχε μείνει στο σπίτι των Τραμπ, στην Νέα Υόρκη, για να φροντίσει τον 10χρονο γιο της με τον Τραμπ, Μπάιρον, ο οποίος δεν είχε ακόμα ολοκληρώσει την σχολική του χρονιά. 

Μάλιστα, το βιβλίο αναφέρει ότι η Ιβάνκα, κατά την παραμονή της αυτή στον Λευκό Οίκο σχεδίαζε να κάνει και ανακαίνιση στην ανατολική πτέρυγα της προεδρικής κατοικίας...

kontranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: