28.2.24

Πού και πότε θα μιλήσει ο Τσίπρας...


Μπορεί στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ο τέως πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, να μην πήρε τον λόγο, αρκούμενος σε μια ηχηρή γραπτή παρέμβαση λίγο πριν από την έναρξη των εργασιών, ωστόσο πολύ σύντομα θα τον ακούσουμε να μιλά δημοσίως. 

Ο τέως πρωθυπουργός αναμένεται να μιλήσει το... ερχόμενο Σάββατο σε συνέδριο, που διοργανώνει η «Καθημερινή» σε συνεργασία με το Μορφωτικό Ίδρυμα της Εθνικής Τράπεζας, το Φόρουμ των Δελφών και το Ελληνικό Παρατηρητήριο του London School of Economics, στην Εθνική Πινακοθήκη. 

Η εκδήλωση έχει θέμα «Μεταπολίτευση: 50 χρόνια μετά», όπου θα γίνει απολογισμός των πέντε δεκαετιών από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα. 

Έχει ενδιαφέρον όχι μόνο το τι θα πει, αλλά και ποιοι άλλοι θα συμμετέχουν, καθώς θα παραστούν, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, οι πρώην πρωθυπουργοί Αντώνης Σαμαράς και Γιώργος Παπανδρέου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, αλλά και η Έφη Αχτσιόγλου με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο από τη Νέα Αριστερά. 

Το ενδιαφέρον είναι ότι στην εκδήλωση δε θα παραστεί ο πρώην πρωθυπουργός και περίπου 13 χρόνια πρόεδρος της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, αν και προσκλήθηκε...

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: