28.2.24

Έλεγε ότι δεν ενδιαφέρεται κανείς για τα Τέμπη...


Ήταν Νοέμβριος του 2023, εννέα μήνες μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης τόλμησε να προσβάλει τους ...επιζώντες, τους συγγενείς της εθνικής τραγωδίας αλλά και όλους τους Έλληνες πολίτες με δηλώσεις του περί του τι ενδιαφέρει τους Έλληνες και τι όχι.

Σε συνέντευξή του στον realfm, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε πει, με περισπούδαστο ύφος, για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ότι «αντί να ασχολούνται με πράγματα που ενδιαφέρουν πραγματικά τους Έλληνες ασχολούνται με πράγματα που ενδιαφέρουν μόνο τον μικρόκοσμό τους. Δηλαδή σήμερα στην Ελλάδα πόσοι πιστεύετε ότι από τους 100 συμπολίτες μας ενδιαφέρονται για εξεταστική ή για προανακριτική επιτροπή για τα Τέμπη;».

Και ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε συνεχίσει τη συλλογική προσβολή συμπληρώνοντας: «Οι άνθρωποι έχουν αφήσει τον Μητσοτάκη να είναι ο μοναδικός πολιτικός που ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα – αυτό που κάνουν είναι αυτοκτονικό για τους εαυτούς τους. Ασχολούνται με θέματα που δεν αφορούν κανέναν στην Ελλάδα».

Τρεις μήνες μετά τις ντροπιαστικές δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη και ενώ συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την εθνική τραγωδία στα Τέμπη και την συνεχιζόμενη κυβερνητική επιχείρηση συγκάλυψης των πολιτικών ευθυνών, πάνω από 838.000 πολίτες έχουν υπογράψει μέχρι στιγμής το αίτημα για δικαιοσύνη και απόδοση ευθυνών σε πολιτικά πρόσωπα όσο ψηλά κι αν βρίσκονται ενώ εκατομμύρια πολίτες απεργούν και διαδηλώνουν για να υπάρξει δικαίωση των θυμάτων.

Στο ερώτημα που είχε θέσει ο Άδωνις Γεωργιάδης «δηλαδή σήμερα στην Ελλάδα πόσοι πιστεύετε ότι από τους 100 συμπολίτες μας ενδιαφέρονται για εξεταστική ή για προανακριτική επιτροπή για τα Τέμπη;», η απάντηση είναι και οι 100...

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: