9.2.24

Αδήλωτα όπλα στο σπίτι του δολοφονημένου Χρ. Γιαλιά στη Μάνδρα...Συνεχίζονται οι έρευνες για να εξιχνιαστεί η υπόθεση δολοφονίας του 59χρονου Χρήστου Γιαλιά στη Μάνδρα Αττικής, ο οποίος δέχθηκε μαφιόζικη επίθεση, με τους δράστες να «γαζώνουν» με σφαίρες το αυτοκίνητο του θύματος και στη συνέχεια να το πυρπολούν, πριν γίνουν «καπνός»... 


Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του θύματος, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν δύο όπλα (ένα πιστόλι και ένα περίστροφο) τα οποία ήταν παράνομα. Τα αδήλωτα όπλα θα μεταφερθούν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε έκνομες ενέργειες και σε ποιους ανήκαν. 

Σύμφωνα πάντως με εκτιμήσεις αστυνομικών, τα εν λόγω όπλα δεν αναμένεται να παίξουν ρόλο στην υπόθεση διαλεύκανσης της δολοφονίας. 
Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές αναζητούν τη διαδρομή που ακολούθησαν οι εκτελεστές, πριν και μετά την ενέδρα θανάτου. Οι αστυνομικοί προσπαθούν, μέσω υλικού από κάμερες ασφαλείας σε κοντινή απόσταση, να αναζητήσουν τη διαδρομή των δραστών και να βρουν πώς ακριβώς διέφυγαν. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν και άλλα άτομα, τα οποία να λειτούργησαν ως υποστηρικτική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: