2.2.24

«Ήρθε ασφαλίτης στο Γεννηματάς»...


Καταγγελία μητέρας τραυματία φοιτητή στην «Εφ.Συν.»...

Την προκλητική στάση της αστυνομίας ακόμα και μετά την επιχείρηση καταστολής με βροχή χημικών και ξύλο στο πλαίσιο του σημερινού φοιτητικού συλλαλητηρίου στην Αθήνα κατά της ίδρυσης μη... κρατικών ΑΕΙ, καταγγέλλει επώνυμα στην «Εφ.Συν.» (τα στοιχεία της είναι στη διάθεση της εφημερίδας) η μητέρα ενός απ' τους φοιτητές που κατέληξαν τραυματίες στο νοσοκομείο. 

Η μητέρα του φοιτητή κατήγγειλε στην «Εφ.Συν.» πως ενώ περίμενε ενημέρωση απ' τους γιατρούς του νοσοκομείου «Γεννηματάς» για το αν θα χειρουργηθεί ή όχι το ίδιο βράδυ το παιδί της, «ήρθε κάποιος από την ασφάλεια και ρωτούσε τον γιο μου αν θα υποβάλει μήνυση!»

«Σε αυτή τη χώρα μεγαλώνουμε τα παιδιά μας!» τονίζει σκωπτικά, ενώ ανέφερε πως πέραν του γιου της υπάρχουν τουλάχιστον άλλοι τρεις τραυματισμένοι φοιτητές, εκ των οποίων ο ένας είναι σοβαρά, όπως άκουσε.

Κατά το δυναμικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας επικράτησε ένταση λίγο πριν απ' τις 3, με την αστυνομία να προχωρά σε επίθεση κατά των φοιτητών με χημικά και κλομπ και τελικά να προχωρά σε 10 προσαγωγές έξω απ' το Πολυτεχνείο όπου μεταφέρθηκε η ένταση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: