1.2.24

Διαψεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ «θέμα» Πολάκη με Κασσελάκη...



Τι απαντά η Κουμουνδούρου στη φημολογία και τι συζητήθηκε για τα εξοπλιστικά.
Τον γύρο του διαδικτύου έκανε σήμερα μια είδηση πως καταγράφηκε νέα, άγρια κόντρα ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και τον Παύλο Πολάκη, αυτή τη φορά με αφορμή τα κυβερνητικά σχέδια στα εξοπλιστικά προγράμματα...

Πηγές της Κουμουνδούρου, πάντως, διαψεύδουν τα δημοσιεύματα σημειώνοντας ότι δεν υπήρξε σκληρή αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον Συντονιστή των Τομεαρχών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ούτε πως ο Στέφανος Κασσελάκης του έδειξε την πόρτα της εξόδου λέγοντας «άμα δε σου αρέσει φύγε από το κόμμα».

Πληροφορίες, πάντως αναφέρουν ότι στη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος ο Παύλος Πολάκης αντέδρασε στην στάση της ηγεσίας σχετικά με τα δισεκατομμύρια που ετοιμάζεται να δαπανήσει η κυβέρνηση για νέους εξοπλισμούς, ενώ φέρεται να εκτίμησε πως η στάση του κόμματους εμφανίζεται ως ελαφρώς συναινετική. Φέρεται, ακόμη, να ζήτησε να μην υπάρξουν διαρροές προκειμένου να διατυπώσει τις απόψεις του.

Σημειώνεται ότι σήμερα στις 5 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος. 
Στέφανος Κασσελάκης και Ευάγγελος Αποστολάκης είχαν τοποθετηθεί σχετικά πριν από μερικές ημέρες τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα εξετάσει τη συμφωνία για τα F35 και στη συνέχεια θα πάρει ξεκάθαρη θέση. 

Χθες, άλλωστε, μίλησε για το θέμα ο κ. Αποστολάκης στον Ρ/Σ «Στο Κόκκινο» τονίζοντας «θα πρέπει πρώτα να αποσαφηνιστούν όλες οι σχετικές λεπτομέρειες ως προς το κόστος, τους όρους και το χρονοδιάγραμμα του εξοπλιστικού προγράμματος για να κριθεί, εάν αυτή η συμφωνία θα έχει όφελος για την χώρα και τις Ένοπλες Δυνάμεις ή εάν πρόκειται για ένα υπέρογκο εξοπλιστικό πρόγραμμα που έχει τα χαρακτηριστικά κούρσας εξοπλισμών και που θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας».

Πριν από μερικές ημέρες ο Παύλος Πολάκης είχε τοποθετηθεί μέσω facebook για τα εξοπλιστικά γράφοντας «λεφτά για γιατρούς στο Ρεθυμνο ΔΕΝ ΕΧΕΙ! Λεφτά για αποζημιώσεις από την πλημμύρα στους Θεσσαλούς αγρότες ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! 8,5 δις για F-35 ΕΧΕΙ !!!! (Και παίρνει και η Τουρκία F-16 που ορκιζόταν ο Μητσοτάκης μέσα στη Βουλή πως «δεν ισχύει» όταν του το ελεγε ο Τσιπρας».


Σημειώνεται ότι πριν από λίγο καιρό ο Παύλος Πολάκης είχε εκφράσει επιφυλάξεις και για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: