9.2.24

Έπεσαν οι υπογραφές: στον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου μέχρι το 2027Νέο τριετές συμβόλαιο με τον «δικέφαλο» υπέγραψε ο Ρουμάνος τεχνικός Ραζβάν Λουτσέσκου, έπειτα από τη συμφωνία στην οποία είχαν καταλήξει οι δύο πλευρές τις προηγούμενες μέρες. Υπενθυμίζεται ότι ο Λουτσέσκου θα δει μια μικρή αύξηση στις αποδοχές του, καθώς το ποσό που θα αμείβεται ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα ανέβει στα 2 εκατ. ευρώ, από 1,8 που ήταν μέχρι σήμερα...  
Στη σχετική ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, αναφέρεται χαρακτηριστικά η εμπιστοσύνη του συλλόγου στο πρόσωπο του 54χρονου τεχνικού («in Razvan we trust») και τονίζεται με χαρακτηριστικές φράσεις η σχέση των δύο πλευρών: «Κάποιες σχέσεις ξεπερνούν το ίδιο το άθλημα. Κάποιες σχέσεις γίνονται σχέσεις ζωής».

Η ανακοίνωση

The General 2027…

Κάποιες σχέσεις ξεπερνούν το ίδιο το άθλημα. Κάποιες σχέσεις γίνονται σχέσεις ζωής. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Ράζβαν Λουτσέσκου μέχρι τις 30.06 του 2027.

Ήρθε στην ομάδα το μακρινό πλέον 2017. Κατέκτησε τα πάντα. Δύο συνεχόμενα νταμπλ, εντός γηπέδου, νίκες ρεκόρ. Έφυγε, αλλά η καρδιά του ήταν πάντα εδώ. Επέστρεψε και συνέχισε να γράφει ιστορία. Έσπασε κάθε ρεκόρ, ομαδικό κι ατομικό, έφτασε την ομάδα σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης κι έχτισε έναν εντυπωσιακό ΠΑΟΚ.

Η θέληση ήταν αμοιβαία εδώ και πολύ καιρό. Σήμερα στο γήπεδο της Τούμπας ήρθε και η τυπική επιβεβαίωση.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα είναι ο προπονητής του Δικεφάλου μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

In Razvan we trust…  

Δεν υπάρχουν σχόλια: